Simona Dragomir (fosta Balanescu) a dezvaluit secretele unui trup sanatos la orice varsta!

DSC03016Joi, 7 mai 2015, a avut loc o noua conferinta „Traieste Sanatos cu Simona” cu tema: „Minte sanatoasa intr-un corp sanatos”. Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment s-au aflat si dr. Oana Octavia Spanu, medic primar dermatolog; Brindusa Pana, reprezentant al cosmeticelor Bebble; dr. Ruxandra Constantina, medic de familie; dr. Gabriela Man, nutritionist si Calin Novacescu, antrenor al Clubului Sportiv Dinamo.

Cunoscuta ca fiind un promotor al stilului de viata sanatos, Simona si invitatii sai, au impartasit participantilor sfaturi privind protejarea pielii in sezonul cald, ingrijirea pielii bebelusilor inca din prima zi de viata, detoxifierea si rolul alimentatiei vara.

O piele sanatoasa si frumoasa la orice varsta

„Conferintele «Traieste Sanatos cu Simona» sunt o continuare fireasca a emisiunilor TV si radio pe care le realizez. Dupa succesul pe care l-am inregistrat la conferinta din martie, am continuat cu incredere aceasta initiativa cu o noua tema: «Minte sanatoasa intr-un corp sanatos», punand astfel accent pe ingrijirea pielii si a tenului. Alaturi de invitatii mei am oferit sfaturi practice atat in ceea ce priveste ingrijirea feminina, dar si cea a bebelusilor si a barbatilor. Asta pentru ca pielea are nevoie de o ingrijire aparte la orice varsta si de solutii personalizate pentru fiecare dintre noi, fie ca suntem de sex masculin sau feminin”, a marturisit Simona Dragomir.

SONY DSC

Placut surprinsa de faptul ca in sala s-au aflat persoane care au participat si la prima conferinta, Simona a mai adaugat: „De aceasta data s-a pus accent pe importanta protejarii pielii in perioada verii alaturi de dr. Oana Octavia Spanu, medic primar dermatolog; ingrijirea tinerelor mamici si a bebelusilor alaturi de Brindusa Pana, reprezentat al cosmeticelor Bebble; detoxifierea in sezonul cald alaturi de dr. Ruxandra Constantina, rolul alimentatiei in ingrijirea pielii, discutie alaturi de doamna dr. nutritionist Gabriela Man, nutritie si sport alaturi de Calin Novacescu. Subiectele atinse reprezinta elemente de care trebuie sa tinem cont pentru a avea o viata armonioasa in sezonul cald si nu numai”.

Urmatoarea conferinta „Traieste Sanatos cu Simona” va avea loc in data de 2 iulie, ora 18:30 si va avea drept tema: „Copii sanatosi, parinti isteti”.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *