La varsta de 30 de ani, singura.

singleSe spune peste tot ca viata e misto cand esti single la 30 de ani. Oricat ai vrea sa arati lucrul asta pe Facebook, oricat de mult ai iesi, nu faci decat sa traiesti clipa si sa uiti de singuratate. Da, te-ai obisnuit. Nu te mai simti singura, probabil ca esti doar anesteziata general si de asta nu mai simti nimic.

Si iesi in club cu prietenele, cariera e in floare, incerci sa-ti ineci amarul la evenimentele pe care le postezi pe Insta si prietenele care sunt acasa cu copilasii si sotii lor, iti vor da like iar tu te vei crede cool, n-ai obligatii, nu te asteapta nimeni acasa, poti sa faci ce vrei tu, the night is young. Nu e chiar asa. Realitatea nu mai e asa a doua zi cand te trezesti, preferabil sambata la 11. Sa nu mai spun de ziua de duminica, atunci cand toti sunt la masa in familie, iar tu mergi la French Bakery sa-ti iei un croissant si o cafea tare. Sa rezisti singuratatii de duminica. Cu The New Yorker, Vogue si bloguri. Iar luni dimineata o iei de la capat.

Toti in jurul tau si-au facut o familie, ieri prietena ta din copilarie iti spune fericita ca este insarcinata si te bucuri din tot sufletul pentru ea si speri ca vei fi nasa, alta prietena se casatoreste, iar tu ii vei fi domnisoara de onoare. Pana cand? Tie cand iti vine randul? Stai si te tot intrebi seara in singuratatea garsonierei tale, care nici nu e a ta. Inca locuiesti cu chirie.

Te bucuri ca mergi la nunta, dar nu ai cu cine. Arati impecabil, cu o rochie rosie, pantofi aurii si accesorii mai scumpe decat costumul tipului de langa. Te trezesti la masa oamenilor single, n-ai cu cine sa dansezi un blues, toti sunt cu nevestele, iubitele, amantele, partenerele de-o seara.

Vrei sa mergi in excursie, dar esti cam in plus, mereu a 3-a sau a 5-a in masina. Te simtii ca roata de rezerva de la Dacia 1310.

Toti vor un suflet pereche, un suflet geaman, o persoana langa care sa se trezeasca dimineata. Cei care vor spune ca sunt ok cu viata lor asa, singuratici, 99% mint, se mint pe ei si incearca sa se convinga singuri.

Nu. Viata la 30, single, nu-i deloc misto.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *