Diana Matei a nascut un baietel de 3,87 kilograme!

4Trendsetter in muzica, Diana Matei este o fire puternica ce priveste ca pe o provocare orice proiect, reusind sa ajunga una dintre cele mai bine cotate voci din industria muzicala romaneasca. In urma cu noua luni, vedeta a aflat minunata veste ca este insarcinata si ca, alaturi de logodnicul ei, Marian Cleante vor aduce pe lume un copil. Lunile au trecut, iar asteptarea s-a incheiat pentru artista care a reusit sa imbine cu succes muzica traditional romaneasca cu ritmurile moderne. Ea a nascut weekend-ul trecut un baietel de nota zece.

Ianis Teodor s-a nascut la ora 10:24!

Diana Matei si Ianis Teodor

Insarcinata in luna a noua, Diana Matei a optat pentru o operatie de cezariana care a avut loc la Spitalul Regina Maria. Artista se simte exceptional si se recupereaza la spital. Cu aceasta ocazie, Diana Matei a declarat: „Sunt cea mai fericita mamica! Sambata dimineata am dat viata celui care va deveni centrul universului meu, si anume fiul nostru, Ianis Teodor. A venit pe lume la ora 10:24 si este un baietel de nota 10. Ianis Teodor masoara 56 de centimetri si are 3,87 kilograme. Bebelusul deja m-a cucerit cu desavarsire.”

Logodnicul Dianei, violonistul Marian Cleante, este in culmea fericirii: „Viata noastra a luat o alta turnura din momentul in care mi-am vazut baietelul. Sunt foarte fericit si de-abia astept sa il vad crescand. Sper sa mosteneasca frumusetea Dianei si talentul nostru muzical,” a povestit artistul.

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *