Cele mai bune motive pentru a-ti alege un iubit scund!

Tall woman and short manDa, ai citit bine! Renunta la visul tau de a avea un iubit inalt si orienteaza-te catre unul mai scund.

Inca o data, iti garantam ca nu glumim. Cercetatorii americani (da, tot ei), au descoperit ca barbatii scunzi sunt mai fideli. Un studiu realizat de Universitatea din New York arata ca barbatii care au o inaltime sub 1,70 metri au o rata a divortului mult mai mica, de doar 32%, comparativ cu barbatii inalti. In plus, se pare ca barbatii scunzi isi ajuta sotiile la treburile casnice, pentru care dedica aproape 8 ore pe saptamana. Si tu ti-ai dori un astfel de iubit, nu-i asa?

Insa acesta nu este singurul avantaj. Barbatii scunzi traiesc mai mult. Un studiu publicat in revista PLOS ONE arata ca barbatii scunzi au mai multe sanse sa aiba gena protectoare FOXO3, care asigura longevitate. Aceasta este gena care regleaza nivelul de insulina, distruge tumorile si protejeaza celulele.

Iar asta nu este tot. Se pare ca barbatii scunzi au o stabilitate financiara mai mare, oferind partenerelor de viata o siguranta materiala mai mare.

Si de parca toate aceste argumente nu ar fi de ajuns, un studiu publicat in „Journal of Sexual Medicine” spune ca barbatii cu inaltime mai mica de 1,70 metri fac sex mai des, comparativ cu barbatii inalti.

Ei bine, mai ai nevoie de argumente? Bineinteles, asta nu inseamna ca trebuie sa te reorientezi daca ai deja o relatie serioasa cu un barbat inalt. Daca daca esti singura, nu strica niciodata sa ii dai mai multa atentie tipului scund care iti da tarcoale de cateva luni.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *