Totul despre epilarea definitivă SPL și de ce e mai eficientă decât IPL

epilare definitiva SPL fetede10

Te-ai tot gândit în ultimul timp să apelezi la o nouă metodă de epilare, diferită de cele convenționale, însă ai neclarități cu privire la semnificația celor mai noi tehnologii apărute pe piață? Ce înseamnă defapt epilarea IPL dar mai ales ce presupune una dintre cele mai moderne și recente alternative din domeniu, epilarea definitivă SPL.

Îți prezentăm mai jos în câțiva pași simpli care sunt diferențele între cele două modalități, dar și care sunt avantajele optării pentru epilarea definitivă SPL.

Epilarea IPL sau epilarea cu lumină intens pulsată

Lumina intens pulsată transportă o cantitate mare de energie la nivelul unei ţinte, respectiv la nivelul pigmentul firului de păr, acesta fiind distrus. Acest tip de epilare nu produce daune pielii și nici organismului, însă este nevoie de un număr destul de mare de ședințe pentru ca epilarea să fie una definitivă.

Firele rămase după mai multe ședinte de tratament cu IPL vor deveni subțiri și depigmentate, iar rezultatele depind de mai mulți factori precum vârsta pacientului, tipul acestuia de piele, adâncimea de la care sunt crescute firele de păr, grosimea firelor. Așadar, pentru a preveni creșterea părului, tratamentul se repetă, însă la interval din ce în ce mai rar.

Epilarea definitivă SPL

Epilarea definitivă SPL (square pulse light), procedură practicată în cadrul salonului Angel Rose, folosește un patent unic al tehnologiei Yperion – Franța și reprezintă inovația în domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficientă față de metoda IPL dintr-un simplu motiv. SPL este constituit din cinci impulsuri de energie consecutive și constante, de aceeași intensitate. Practic, un impuls SPL este echivalentul a cinci impulsuri IPL. Sute de foliculi de păr sunt astfel anihilați cu fiecare impuls de lumină iar aceste fire de păr cad în 10-14 zile.

Aparatul de epilare definitivă SPL oferă un tratament precis, rapid, eficient și confortabil, rezultatele procedurii de epilare fiind net vizibile chiar după prima ședință. Mai mult, ședintele de epilare definitivă SPL se pot efectua și vara, singura condiție fiind aplicarea unei creme cu factor de protecție 30-50 spf pe zona expusă la soare.

Putem trata orice tip de păr sau piele prin această metodă?

Cu cât părul este mai închis la culoare (prin urmare, cu cât conține mai mult pigment/melanină), cu atât rezultatele vor fi mai satisfăcătoare. Părul deschis sau cel cu firul mai subțire vor fi ceva mai dificil de eliminat. Firele albe sau roscate nu pot fi eliminate folosind aceasta metodă. Totodată, este important de știut că o piele foarte bronzată nu poate beneficia de tratament timp de două săptămâni după expunerea la soare.

Sfat: Nu uita că, indiferent de tipul de epilare definitivă pe care îl vei alege, trebuie să ții cont de o serie de sfaturi și contraindicații. Întreabă specialistul ce anume trebuie să faci după tratament, cum anume trebuie îngrijită zona respectivă și ce tipuri de afecțiuni nu sunt compatibile cu această procedură.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *