Tendinte: blugii skinny. Ce sa faci ca sa-i poti purta?

abdomen

Cum si tu cu siguranta ai aflat, in aceasta vara se poarta blugii skinny. Sezonul rece, insa, ne-a cam dat planurile alimentare peste cap, iar silueta noastra nu este chiar cea mai potrivita pentru a-i purta. Ce masuri ar trebui sa luam pentru ca lucrurile sa intre pe fagasul normal?

Tratamentele corporale sunt, probabil, prima alegere pe care ar lua-o orice femeie care este preocupata de felul in care arata. Specialistii de la clinica Elos Beauty Center ne recomanda 3 tratamente care lupta impotriva celulitei si ne ajuta sa ne recapatam fermitatea pielii.

VelaSmoooth Pro te scapa de celulita. Pe incercate!

De curand am testat aceasta tehnologie si am ramas surprinse de rezultate!

Reducerea celulitei si remodelare corporala sunt principalele beneficii pe care le are oricine incearca tratamentul VelaSmooth Pro. Inca de la prima sedinta se observa scaderea in centimetri si o pielea mai ferma si neteda. Usor de combinat cu alte tehnologii si cu peste 10.000 de femei care-l folosesc deja, VelaSmooth Pro este tratamentul preferat de vedete international ca Sharon Stone, Demi Moore sau Kim Kardashian.

CoolTech distruge definitiv stratul de grasime

Printr-o combinatie de vacuum si criolipoliza, tratamentul CoolTech asigura o scadere de 5 cm inca de la prima sedinta. Efectul de vacuum al CoolTech® retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.

Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereazaefectul de racire pana cand tesutul ajunge la temperatura programata. Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

Icoone garanteaza fermitatea pielii in timp record!

Depozitele de grasime localizata, celulita inestetica si laxitatea pielii sunt tratate cu succes cu acest tratament, iar tu vei fi multumita ca reusesti sa imbraci minunatii blugi skinny pe care tocmai i-ai achizitionat.

Iata, asadar, ca printr-o serie de tratamente atent supravegheate de un specialist din centru, poti scapa de inesteticele depozite de grasime pe care le-ai acumulat de-a lungul iernii.

Afla mai multe detalii despre tratamente pe site-ul Elos Beauty Clinic.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *