Summer Sale cu discounturi si alte surprize frumoase la Sabon!

Vara inca ne rasfata cu soare stralucitor si ape racoroase, iar noi speram sa-ti completezi bucuria estivala cu un joc vesel al reducerilor-surpriza!

Intra acum pe sabon.ro, invarte umbreluta fermecata si descopera ce beneficiu ai castigat! Te asteapta premii in vouchere cu discount si alte surprize placute care-ti vor face cumparaturile de vara si mai fericite!

Oferta e valabila pentru membrii Royal Passport – daca nu faci parte din grupul nostru de clienti fideli, devino membru chiar acum!

Doar o suma modica de achizitie a cardului (20 de lei) te mai desparte, speram ca nu pentru multa vreme, de premiile de la Summer Sale, dar intrarea intr-un club exclusivist de clienti Sabon vine cu o multitudine de alte beneficii:

  • Membrii clubului se bucura de un discount constant, de 10%, pentru orice achizitie.
  • In fiecare luna, SABON alege un produs – produsul lunii – de care membrii clubului Royal Passport pot beneficia la un pret special.
  • Ca posesor de Royal Passport Card, ai parte de cadouri speciale pentru ziua ta de nastere.
  • Membrii clubului Royal Passport Card au acces la noile colectii cu 48 de ore inainte de lansarea lor oficiala si pot achizitiona produsele cu 10% discount.
  • Pentru cumparaturi de minimum 500 de lei, detinatorii de Royal Passport Card beneficiaza de un produs gratuit (nu mostra, full size!).
  • Toti membrii acestui club de rasfat sunt invitati speciali la aniversarile si evenimentele de brand.
  • Royal Passport Day e ziua cea mai iubita de catre fanii Sabon posesori de Royal Passport Card, pentru ca reducerea aplicata oricarei achizitii este de 40%!

Cardul Royal Passport il poti achizitiona chiar in clipa in care faci cumparaturile! Il pui in cos odata cu produsele dorite si te bucuri pe loc de toate beneficiile sale minunate, caci reducerile se aplica automat pentru comanda respectiva! Te asteptam deci sa-ti pui norocul la incercare cu umbreluta fermecata – mult succes la castiguri pe placul sufletului tau!

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii si relaxarii, pentru bucuria de a crea si din dorinta de a oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.

Sabon inseamna atentie pana in cel mai fin detaliu acordata ambalajelor, ingredientelor folosite si combinatiilor dintre ele, plus o neobosita grija pentru protectia naturii si a mediului inconjurator.

Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta si o forma plina de intelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe http://www.sabon.ro

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *