Slabeste in timp record, la Silhouette!

liposonix-poza-fbCu toate ne dorim o silueta de invidiat si picioare subtiri de balerina, fara pic de celulita, nu-i asa? ­čÖé

In aceasta primavara, frumoasa echipa de la Silhouette ne-au pregatit pachete de tratamente revolutionare pentru slabire in timp record! Suna grozaaav!

Pentru un corp frumos sculptat si rezultate de lunga durata, Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette ne propun in acesta primavara combinatii de tratamente medicale si non-medicale de ultima generatie, cu rezultate garantate si cu o eficienta sporita. Stiati ca Centrele Silhouette au cea mai importanta investitie tehnologica din tara?

Este suficienta o singura sedinta, pentru a slabi 1-2 masuri la haine, cu tratamentul medical non-invaziv, Liposonix! Tratamentul foloseste un aparat unic pe piata din Romania, ce actioneaza prin ultrasunete focalizate de inalta intensitate HIFU (high intensity focused ultrasounds), ce distrug definitiv celulele adipoase de pe zona tratata.

Prevenirea formarii de noi straturi de tesut adipos, prin proceduri specializate de drenaj limfatic este un pas important pentru un rezultat optim si pentru detoxifierea organismului. Recomandarea specialistilor Silhouette: sistemul revolutionar de slabire TechniSPA Advanced System de la Guinot, ce remodeleaza silueta si elimina celulita, cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta. Pielea devine neteda si catifelata, iar aspectul de ÔÇťcoaja de portocalaÔÇŁ este diminuat.

10407850_835715769809062_6088374602031021295_n

Silhouette ofera servicii personalizate pentru fiecare client in parte, produse cosmetice profesionale cu formule inovatoare, aparatura ultraperformanta, supraveghere medicala pe tot parcursul terapiei si personal cu experienta in domeniu.

Tratamentele personalizate beneficiaza de tot suportul necesar reusitei: medicul centrului stabileste un diagnostic clar si concret si recomanda cea mai potrivita terapie pentru rezultate garantate si de lunga durata.

Silhouette = EXPERTIZA, TEHNOLOGIE SI REZULTATE!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *