Scapa de celulita rapid! Cum? Fa-ti o baie cu sare!

image001Ai auzit de sarea Epsom? Este un tip de sare care contine atat mangeziu, cat si sulfati, si se crede scufundarea trupului tau intr-o baie care o contine va facilita absorbirea ingredientelor in organism si te va ajuta sa elimini toxinele. Se pare ca o detoxifiere a organismului te va ajuta sa slabesti si iti va oferi o multime de alte beneficii pentru sanatate.

Sarea Epsom a fost descoperita pentru prima oara intr-o mina de de sare din Surrey, Anglia. Nu este sare in adevaratul sens al cuvantului, ci un mineral pur compus din magneziu si suflat.

Magneziul este crucial pentru functionarea celulelor din corp si ajuta la reglarea ciclului a peste 325 de enzime. Lipsa acestui mineral din corp duce la tensiune mare, dureri de cap, dureri de spate si o multime de alte probleme de sanatate.

Sulfatul este esential pentru mentinerea starii generale si se gaseste in fiecare celula din corp. Iti pastreaza pielea, unghiile si parul in stare buna si este foarte important pentru productia de colagen.

Oamenii de stiinta si doctorii spun ca baile cu sare Epsom sunt foarte sigure si ajuta organismul foarte mult. Magneziul si sulfatul sunt absorbite prin piele. Primul mineral ajuta la extragerea sodiumului in exces, a fosforului si a toxinelor din celulele tale grase. In acest fel, aspectul pielii cu celulita se imbunatateste considerabil.

Un studiu recent spune ca este suficient sa adaugi intr-o cada cu apa calda 500 – 600 de grame de sare Epsom. Daca pui mai multa, nu obtii niciun beneficiu. Se pare ca trebuie sa faci doua-trei astfel de bai pentru cele mai bune rezultate.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *