Sarbatoreste Ziua Mondiala a Wellness-ului 2016

piscinaCu totii ne straduim sa fim sanatosi, sa aratam si sa ne simtim cat mai bine posibil. Acest demers a inspirat initiativa “Global Wellness Day” – “Ziua Internationala a Wellness-ului”, care a fost sarbatorita pentru prima data in 2012. Strabatand  tari si invingand bariere culturale, aceasta zi este dedicata starii noastre de bine. Initiativa a inceput in Turcia, iar in acest an au aderat la sarbatoare 83 de tari, comunicand lumii un tot mai mare interes, cu titlu de angajament,  fata de starea de bine la nivel mondial.

Sloganul sarbatorii din acest an este “O zi care va poate schimba viata” – asa va fi celebrata pe 11 iunie 2016 starea noastra de bine, atat fizica cat si mentala. Scopul acestui demers si misiunea acestei zile mondiale dedicata wellness-ului este de a spori constientizarea vizavi de beneficiile pe care oamenii le pot dobandi alegand sa traiasca mai sanatos, adresandu-si intrebarea: “Cum pot trai o viata mai sanatoasa si mai buna?”

Danubius Hotels, care este lider in randul lanturilor hoteliere specializate pe servicii spa in Europa Centrala, avand mai mult de 4 decenii de experienta in furnizarea de servicii de sanatate si wellness, este onorat sa participe la Ziua Mondiala a Wellness-ului si foloseste aceasta oportunitate pentru a propune, in toate hotelurile sale spa, programe armonizate de wellness, care vor fi oferite oaspetilor in data de 11 iunie 2016.

In hotelurile de wellness ale lantului Danubius care sunt dedicate unui stil de viata sanatos, pacientii si oaspetii constienti de importanta unei vieti sanatoase  sunt asteptati cu mai mult de 40 de tipuri de tratamente de sanatate si de terapii complexe. Procedurile de tratament se desfasoara sub supraveghere medicala, fiind completate in unele cazuri de sedinte de fizioterapie si de recomandari de dieta alimentara.

Turistii care vor vizita oricare dintre hotelurile Danubius din Ungaria, Republica Ceha (Marienbad), Slovacia (Piestany) sau Romania (Sovata), sunt invitati sa incerce una dintre ofertele cu tarif redus in cinstea acestei zile sau sa ia parte la unul dintre multele programe dedicate sanatatii. Astfel, vor face deja un prim pas pentru a-si imbunatati sanatatea si starea de bine.

Pe lista serviciilor dedicate acestei zile si oferite in mod gratuit sau cu reducere in hotelurile Danubius se numara: sedinte de yoga, pilates, terapii de mindfulness, aqua fitness, cardio fitness, body building, nordic walking, dar si terapii destinate relaxarii sau mentinerii vivacitatii corpului.

In mod particular, Danubius Health Spa Resort Sovata ofera oaspetilor cu ocazia Global Wellness Day o serie de proceduri de gimnastica (gimnastica de dimineata, aquagym, gimnastica cu minge, gimnastica cu banda elastic),  o sesiune medicala de informatii actuale despre miscarea sanatoasa si nutritie, aqua-fitness. La acestea se adauga un discount de 10% pentru fiecare tratament wellness si cateva proceduri Babor care beneficiaza de un discount de 5%.

Fie ca aceasta sa fie ziua care sa ne schimbe viata intr-una mai sanatoasa!

Programul detaliat al evenimentelor Global Wellness Day desfasurate in cadrul tuturor hotelurilor Danubius Health Spa Resort il puteti parcurge AICI.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *