Roller-ul pentru mezoterapia realizata acasa – inamicul ridurilor si al tenului tern

Face Roller - 200 RONTratamentele realizate in centrele de infrumusetare sunt esentiale pentru mentinerea frumusetii naturale a pielii insa conditia obligatorie pentru ca ele sa aiba rezultate optime pe termen lung este sa fie completate printr-o rutina consecventa de infrumusetare, folosind produsele si metodele recomandate de specialist, in functie de tipul de piele.
Pentru a stimula efectele produselor dermatocosmetice, Estetiq Solutions recomanda roller-ul pentru mezoterapia realizata acasa. Acesta prezinta microace de 0.50 mm, dispuse pe discuri, care vor atinge cu blandete pielea, contribuind semnificativ la regenerarea celulara. De fapt, acest roller produce leziuni imperceptibile la nivelul pielii, stimuland fibroblastii sa le vindece prin productia de colagen si elastina. Astfel, toate semnele pielii cauzate de lipsa colagenului (ridurile, cicatricile postacneice, petele pigmentare) vor fi vizibil diminuate.

EYE LINE_roller - 200 RON

De asemenea, terapia cu microace stimuleaza formarea de noi vase capilare, contribuind la o mai buna oxigenare a pielii. Studiile clinice au aratat ca eficienta produselor cosmetice creste cu aproximativ 40% daca se foloseste roller-ul pentru microneedling. De aceea, Clarena introduce in gamele sale de produse profesionale, tratamente cu serumuri pentru a fi administrate acasa: tratamentul intensiv de noapte pentru tenul atopic, tratamentul cu microcolagen sau cel cu vitamina C. (foto si preturi in link-ul de mai jos)

De asemenea, ridurile din jurul ochilor primesc un tratament special, prin utilizarea unui roller mai ingust si a unui tratament antirid intensiv. Ingredientii activi MATRIXYL© 3000, extrasul de bumbac si pudra de diamant refac fermitatea pielii, hidrateaza si reduc ridurile in mod vizibil.

Body Coctail10 x10ml - 350 RON

Stimularea circulatiei sanguine si facilitarea absorbtiei ingredientilor activi din produsele pentru fermitatea pielii, fac din roller-ul de mezoterapie pentru corp un instrument indispensabil la inceputul verii, in lupta cu celulita si cu vergeturile

Terapia microneedling realizata acasa nu este dureroasa si nu are efecte adverse. Se va observa o usoara inrosire la nivelul pielii pentru 1-2 ore dupa sesiune.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *