Descopera tratamentul care iti mentine pielea catifelata si sanatoasa!

media_144180150454516900

Sub sloganul “Nu te mai ascunde. Simte-te bine în pielea ta!”, Centrul de Excelență în Dermatologie și Estetică DermaLife, vine în întâmpinarea femeilor cu o nouă tehnologie revoluționară în materie de frumusețe: platforma laser GentleMax Pro.

Conform unor studii efectuate recent la nivel mondial, tratamentele cele mai dorite de către femei și bărbați, totodată, sunt epilarea, tratarea non invazivă a leziunilor pigmentare și vasculare, rejuvenarea facială, toate acestea coordonate de către un personal medical specializat (sursa: The American Society of Plastic Surgeons – ASPS). Platforma GentleMax Pro, pe care DermaLife o pune la dispoziție pacienților, este probabil singura tehnologie din lume care oferă soluții complete și complexe pentru toate aceste nevoi, având rezultate dovedite în epilarea definitivă dar și în tratarea leziunilor pigmentare și vasculare de orice tip și nivel de dificultate.

GentleMax Pro, lider în tehnologie în tratarea leziunilor vasculare și pigmentare

Studiile internaționale arată că modificările de culoare ale pielii pot “îmbătrâni” cu până la 20 de ani o persoană. Rozaceea, pistruii sau petele maronii sunt doar câteva exemple de leziuni pigmentare și vasculare care pot fi tratate cu ajutorul platformei GentleMax Pro. Procedura este non invazivă, gradul de disconfort este minim spre moderat, nefiind nevoie de o perioadă de recuperare.

Eficiența crescută a tehnologiei GentleMax Pro este datorată combinației dintre cele două lasere pe care le integrează, Alexandrite și Nd:YAG, acestea  fiind create special pentru a  realiza tratamente la un standard foarte ridicat. Niciun alt sistem de pe piață cu lungimi de undă multiple nu poate oferi viteza, eficacitatea și versatilitatea oferite de această platformă laser, lungimea de undă 1064 nm permițându-i să țintească țesuturi mai profunde decât alte lasere. Laserul Nd:YAG poate fi folosit pentru a trata leziunile vasculare faciale (talengiectazii), anumite semne din naștere cu bază vasculară (malformații capilare), leziuni vasculare superficiale din zona picioarelor (vene “pânză de păianjen”, lacuri vasculare etc.), hemangioame din zona feței.

Standard de aur în epilarea definitivă

Peste 60% dintre femeile cu vârstă cuprinsă între 18 și 29 de ani doresc să apeleze la epilarea cu laser, în timp ce 87% ar repeta experiența, se arată într-un studiu efectuat în 2016 de ASPS la nivel mondial. Fiind o platformă care integrează asocierea unică a celor două lasere de înaltă tehnologie, GentleMax Pro permite realizarea tratamentului de epilare definitivă pentru toate tipurile de piele, în orice moment al anului.

Datorită dimensiunii mai mare a unității de măsură pentru suprafața de tratament, viteza de intervenție crește, iar timpul alocat unei ședințe de epilare scade semnificativ. În plus, pe toată durata tratamentului, pielea este protejată în totalitate. Acest lucru se datorează capacității de răcire controlată a pielii, efectul fiind asigurat de pulverizarea selectivă a straturilor superioare cu un spray pe bază de criogen. În acest fel, Gentle Max Pro asigură pacientului cel mai ridicat nivel de confort.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *