Vezi ce secrete cunoaște Natalia Selegean pentru a învinge canicula

Artista Natalia Selegean este o iubitoare a sezonului estival și nu pierde nicio ocazie de a se bucura de căldură, soare și mare. Cu toate astea, fosta X factoriță nu se avântă să înfrunte soarele torid atunci când meteorologii anunță caniculă, având câteva reguli stricte pe care le aplică, pentru ca a se simți bine și la 40 de grade.

“Primul și cel mai important lucru de care țin cont este hidratarea. Nu plec de acasă niciodată fără o sticlă de apă și beau în jur de 3-4 litri pe zi. Tot la categoria hidratare intră și spray-ul cu apă termală, pe care-l am tot timpul în geantă. Cu câteva pulverizări pe zi îmi răcoresc fața și îmi mențin tenul hidratat”, mărturisește artista.

În ceea ce privește vestimentația, și aici trebuie să ținem cont de câteva aspecte esențiale pentru a ne simți confortabil. “Aleg întotdeauna haine lejere, rochițe, bluze largi, pantaloni scurți, toate din materiale naturale. Este foarte important să alegeți materiale de bună calitate, altfel pielea se va irita. Iar pentru a nu face insolație, pălăria este piesa de bază. De diferite culori și diferite modele, pălăria chiar mi-a devenit un bun prieten, de care nu mă despart în zilele caniculare”, a mai adăugat Natalia.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *