Trupele speciale “S.W.A.T” și “SEAL” se întorc cu noi misiuni la AXN

KV SWAT SEAL S3

Începând din 2 martie, de la ora 22:00, trupele speciale “S.W.A.T.” și ”SEAL” revin pe micul ecran cu noi misiuni în sezonul trei. Noile sezoane aduc provocări pentru cei doi eroi, Hondo (Shemar Moore) și Jason Hayes (David Boreanaz), care vor trebui să își găsească puterea interioară pentru a depăși toate obstacolele și a-și proteja echipele.

S.W.A.T. - Season 3

De la ora 22.00, Daniel „Hondo” Harrelson se întoarce în cadrul echipei S.W.A.T, ultima redută în aplicarea legii în Los Angeles, după excursia în Australia și nimerește fix în mijlocul unui caz care are nevoie de o rezolvare rapidă. Numeroase drone explodează peste tot în oraș, numărul victimelor fiind în creștere, iar suspectul este un criminal în serie. Pe plan personal, căpitanul S.W.A.T are de gestionat alte probleme – surpriza întoarcerii tatălui său și cum va reacționa mama sa la această veste, dar și noul rol – tutorele legal al fiului celui mai bun prieten.

Lina Esco, Jay Harrington, Alex Russell, Kenny Johnson își reiau rolurile, cu Shawn Ryan (“The Shield”, “Chicago Code”) și Aaron Rahsaan Thomas (“Friday Night Lights”, “CSI: NY”) producători executivi.

SEAL S3 AXN_8

SEAL, drama militară care urmărește viețile profesionale și personale ale membrilor celei mai de elită unități Navy Seal, revine cu noi misiuni secrete, peste tot în lume de la ora 23.00.

Prima misiune a trupei speciale SEAL îi poartă foarte aproape de România – în Belgrad, Serbia. Jason Hayes, căpitanul și leaderul SEAL, trebuie să dea de urma unei organizații teroriste care se presupune că este responsabilă de multiple atacuri cu bombă asupra unor puncte strategice americane. Mai mult, Clay revine în cadrul echipei după rănile suferite, în timp ce Jason se confruntă cu o tulburare de stres post-traumatic.

Max Thierot, AJ Buckley, Tony Trucks și Jessica Pare revin în noul sezon, produs de Christopher Chulak (E.R).

Datorie, loialitate, curaj și sacrificiu sunt valorile după care se ghidează trupele speciale “S.W.A.T.” și ”SEAL”, care sunt pregătite să îi salveze din nou pe cei care sunt în pericol, în fiecare luni seara, la AXN.

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *