Top 5 cele mai rapide carduri foto-video pentru călătorii!

Kingston PhotographerKingston Digital Europe Co LLP, afiliata la compania Kingston Technology Inc., liderul mondial independent in produse de memorie, prezinta topul celor mai rapide carduri de memorie foto-video pentru pasionatii de calatorii.

Performanta si capacitatea noilor carduri va permite entuziastilor si pasionatilor de sporturi si aventura sa nu piarda nici un moment de actiune. Noile carduri din gama Kingston sunt compatibile cu cele mai performante camere foto, video si de actiune, oferind acelasi nivel ridicat al performantei atat in format SD cat si miroSD. În plus, capacitatea de pana la 256GB pentru modelele SD va oferi spatiul necesar pastrarii si accesul imediat la fisierele multimedia pe tot parcursul concediului.

 

“Noua gama de carduri Flash din portofoliul Kingston a fost dezvoltata pentru a sustine cererea utilizatorilor de camere de inalta performanta si dispozitive mobile dotate cu sistemul de operare Android”, declara Gabriel Gidea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru Romania si Bulgaria.

Topul cel mai rapide carduri de memorie Kingston

  1. UHS-I Speed Class 3 (U3) – SDA3

Disponibil in capacitati cuprinse intre 32 si 256GB

Atunci cand pregatesti o expeditie importanta, e esential sa ai la tine echipamentul foto si video perfect pentru a imortaliza experientele spectaculoase. Pentru o calatorie pe un nou continent te-ai echipat cu un DSLR si o camera video 4K, insa ai nevoie si de un card precum UHS-I Speed Class 3 (U3) – SDA3 pe care sa stochezi amintirile din calatoria ta ”once in a lifetime”.

  1. Pentru pasionatii de sporturi extreme

Cu o capacitate de pana la 64GB, cardul SDCA3 este disponibil in format microSD, compatibil cu majoritatea camerelor foto de actiune. Datorita tehnologiei UHS-I, acest card permite filmarea cadrelor la calitate 4K, fiind in acelasi timp rezistent la apa (certificare IPX7), socuri si raze X.

  1. Class 10 UHS-I – SDCA10

Cand esti cu familia in concediu, ultimul lucru pe care-l vrei e sa cari multe echipamente dupa tine. Dar smartphone-ul tau e perfect pentru poze in modul rafala, daca ai o memorie microSD Class 10 UHS-I – SDCA10/16GB, care sa te ajute sa surprinzi saltul lung al fiului tau/sotului peste paraul pe care incercati sa-l traversati.

  1. Class 10 UHS-I – SDA10

Disponibil in capacitati cuprinse intre 16 si 256GB

Cand iesi cu bicicleta pe teren accidentat pentru o cursa cu prietenii sau intr-o drumetie, te lovesti de experiente pe care vei vrea sa le arati prietenilor exact asa cum s-au intamplat, altfel nu te vor crede. Pentru asta e ideal sa folosesti Action Cam / GoPro-ul tau alaturi de un card de memorie care poate stoca videoclipurile filmate de tine in format full HD sau chiar 3D.

  1. Class 10 UHS-I – SD10V/8GB

Disponibil in capacitati cuprinse intre 8 si 128GB

Concediul in strainatate e un motiv de lauda pe Facebook. Pe strazile aglomerate ale micilor orase spaniole sau in pitoreasca Venetie apar situatii imprevizibile la tot pasul. Daca vrei sa surprinzi cele mai inedite detalii din calatoria ta trebie sa le filmezi in format video HD, iar pentru asta ai nevoie de un card perfect compatibil cu aceasta situatie: Class 10 UHS-I – SD10V/8GB.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *