The Glory Lab – magazin online de bijuterii fashionable

bikuTHE GLORY LAB este un nou brand de bijuterii ce isi culege inspiratia din frumusetea feminina. Piesele sale sunt create in cinci ateliere din lume iar din luna septembrie acestea vor putea fi achizitionate online de pe platforma http://www.theglorylab.com.

Magazinul online propune o selectie fashionable de coliere, inele, bratari, cercei si pandantive realizate din argint in cea mai mare parte. Acestea sunt placate cu rodiu, aur roz sau aur de 18k. Pietrele folosite sunt semi-pretioase iar pe lista lor se afla zirconiul, opalul, jadul, citrinul si turcoazul.

Piesele trec prin diferite registre – de la elegant, la casual chic  – oferind celor ce vor sa-si imbogateasca colectia de accesorii variante classy, dar si altele extrem de actuale.

Perfect purtabile, indiferent de tendinte, sunt inelele din argint placate cu aur roz, incrustate cu delicate pietre de zirconiu. La fel si pandantivele cu figurine discrete. Bijuteriile statement THE GLORY LAB atrag toate privirile datorita modelelor broderie, in cazul cerceilor candelabru, sau gratie detaliilor oversized in ceea ce priveste selectia de inele.

THE GLORY LAB livreaza in intreaga lume si numarul de produse disponibile creste in fiecare zi. Acestea vor

putea fi oferite si cadou, magazinul online punând la dispozitie serviciile de livrare la o adresa diferita si gift wrapping.

Conceptul de shop urmareste sa creeze bijuterii cu finisaje impecabile la preturi accesibile si corecte. Mai multe informatii sunt disponibile pe site.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *