15 semne ca exagerezi cu retelele sociale

social-girlRecunoastem, nu exista dimineata sa nu avem o scurta discutie pe chat, inainte sa incepem ziua infernala, plina de taskuri si agitatie. Mai ales daca avem de povestit despre seara precedenta. Daca te regasesti in cel putin 5 semne de mai jos, si tu stai prea mult conectata! 🙂

 1. Nu exista zi fara sa nu postezi un citat, sa distribui o poza simpatica sau sa comentezi la un status pe Facebook.
 2. Ai aflat ca prietena ta cea mai buna si-a schimbat culoarea parului din noua ei poza de profil, care deja a strans peste 100 de likeuri.
 3. Zilnic accesezi Insta si Pinterest sa cauti poze cool, pe care sa le distribui ulterior.
 4. N-ai ratat nicio zi de nastere anul trecut, doar ca de ziua ta ai fost un pic dezamagita cand ai observat ca nu toti prietenii ti-ai scris pe timeline.
 5. Stii totul despre amicii tai, cei care posteaza pe Facebook, unde sunt, ce si-au mai cumparat. Dar restul? Noroc cu chat-ul 🙂
 6. Daca n-ai cont pe Tinder, nu existi.
 7. Primul lucru pe care il faci cand, Doamne fereste, te paraseste iubitul, iti schimbi imediat statusul pe Facebook. Trebuie sa stie toata lumea ca suferi, nu-i asa?
 8. Pana si pisica ta, Mitzi, are propria ei pagina. Tu i-ai creat-o. Acum te gandesti daca sa-i faci si un cont de Youtube. Filmuletele cu ea sigur ar fi populare pe net.
 9. Te gandesti serios sa iti faci blog. Tu de ce sa nu fii invitata la cele mai super tari petreceri? 🙂
 10. Lucrezi in Social Media si toti iti spun ca .. „esti platita ca sa stai pe Facebook”.
 11. „Stiu deja, ai postat ieri pe Facecook” – iti suna cunoscut?
 12. Ai aflat ca prietena ta s-a indragostit de un tip nou si primul lucru pe care il faci este sa-i cauti numele, sa-i vezi profilul, daca aveti prieteni comuni si daca e simpatic si.. potrivit pentru ea.
 13. Wifi-ul ti se conecteaza automat acasa, la birou, la Starbucks, la salonul de infrumusetare la care mergi cu regularitate, la metrou, la localul unde obisnuiesti sa iesi cu fetele sau in holul facultatii.
 14. Candy Crush – dimineata, la pranz si seara. Ai putea sa renunti si la mesele principale, de gustari nu mai zic.
 15. Cel putin un sfert din oamenii cu care esti conectata online nu i-ai cunoscut in realitate.

Pe langa toate acestea mai adaugam: Viber, WhatsApp, Twitter si aplicatia de Messenger, sper ca ti-ai instalat ultima versiune 🙂

 

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *