URBAN ESCAPE – Framboise – colectia Primavara – Vara 2016

FRAMBOISE SS16 - Urban Escape (3)
Pe masura ce zilele devin mai insorite si calduroase, iar in aer pluteste promisiunea libertatii proprie sezonului cald, gandul ne zboara tot mai des la vacanta si calatorii. Tocmai pentru a imbina armonios aceasta stare de spirit cu lejeritatea tinutelor de sezon, Framboise propune Urban Escape, o colectie de primavara-vara 2016 ca o calatorie inedita in timp, plecand de la neoclasicism, strabatand romantismul si revenind apoi la atat de actualul minimalism.

FRAMBOISE SS16 - Urban Escape (6)

Croielile lejere, liniile simple si materialele naturale invaluie intreaga colectie intr-un farmec aparte, punand in centrul atentiei emblematica si nelipsita camasa, reinterpretata in numeroase feluri, pe cat de moderne, pe atat de feminine. Nelipsite sunt, de asemenea, rochiile din poplin, dar si cele din stofe de bumbac texturat sau din stofe subtiri de lana, rochiile romantice din voal de matase, pantalonii scurti si fustele din stofe de bumbac texturat, pantalonii culottes sau pantalonii palazzo din bumbac cu matase.

Produsele din colectia Urban Escape sunt disponibile atat in shopul online http://www.framboise.ro, cat si in showroom-ul din strada Tudor Arghezi nr. 16.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *