Tefal Pro Express Ultimate – cel mai puternic abur zi după zi

 Tefal Pro Express Ultimate - 3

Ești o fashionistă veritabilă și îți place să fii remarcată! Ținuta este fabuloasă, atitudinea pe măsură, dar știi că detaliile sunt cele care fac diferența… deci cutele nu au ce căuta în dulapul tău! Scapă de ele cu ajutorul stațiilor de călcat Tefal Pro Express Ultimate, care îți oferă performanță de lungă durată cu minim de efort.

Tehnologii profesionale pentru rezultate perfecte

Cu stațiile de călcat Pro Express Ultimate de la Tefal hainele tale vor fi perfect netezite, iar cutele rapid îndepărtate. Presiunea ridicată a aburului, de până la 8 bari și jetul puternic de până la 600 g/minut îndepărtează rapid și cele mai încăpățânate cute și reduc la jumătate timpul alocat sesiunilor de călcat.

Datorită panoului de comandă intuitiv situat pe mânerul fierului, ai acum control deplin al cantității de abur eliberate și a temperaturii, în funcție de tipul de țesătură.

Pro Express Ultimate beneficiază de tehnologia exclusivă Tefal Protect System, cea mai eficientă barieră ce împiedică scurgerea picăturilor de apă pe țesături. Ai terminat de călcat și răsufli ușurată: zero stres, nici urmă de pată!

Stațiile au tehnologii proprii, dar păstrează constante trei elemente esențiale: boiler profesional încorporat, presiunea aburului și talpa Durilium AirGlide Autoclean – numărul 1 în alunecare de la Tefal.

Tefal Pro Express Ultimate 1

Colectorul anticalcar detașabil – inovația exclusivă Tefal

Colectorul captează și reține cu până la de 10 ori mai multe din particulele formate, în comparație cu alte soluții de colectare, astfel încât performanța aburului rămâne constantă o perioadă mai lungă, iar durata de viață a aparatului este mai mare.

Economisești timp și oferi cea mai bună îngrijire hainelor tale cu stațiile de călcat Pro Express Ultimate de la Tefal.

So, pantalonii cigarette, rochia vaporoasă sau poate salopeta din satin?… Iei decizia intuitiv și știi că apariția ta va fi una cool! ☺

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *