Cum alegem incaltamintea corecta pentru scoala?

cdceac46-9377-4f3f-99f6-2a87fe09dfd0Toate modelele din noua colectie ECCO Kids AW15 sunt create special pentru a ajuta picioarele copiilor sa se dezvolte normal. Cei mici au nevoie de incaltaminte de calitate, care sa permita oaselor si muschilor sa se dezvolte nerestrictionat, iar picioarelor sa se miste liber, sa respire si sa se creasca in mod natural.

Nu e usor sa gasesti incaltamintea perfecta pentru copilul tau. Picioarele celor mici nu sunt pur si simplu o mini-versiune a picioarelor unui adult. Ele cresc in etape de cate 1-2 cm pe an, pana la varsta de 15 ani. Este evident ca, la o asemenea rata a cresterii, marimile pantofilor copiilor trebuie verificate de mai multe ori pe an.

Cand ii cumperi incaltaminte copilului tau, ai grija ca intre varful degetului sau mare si varful pantofului sa ramana 1,5 cm. Acest spatiu este necesar pentru a exista „loc de extensie” in timpul mersului si a permite piciorului sa creasca. Verifica asadar daca pantoful i se potriveste, masurand lungimea piciorului pe brant si adaugand 1,5 cm de spatiu suplimentar. Mai mult sau mai putin spatiu se traduce printr-un pantof prea mare sau prea mic.

La ECCO, fiecare pereche de incaltaminte este imbogatita cu diferite functii, si fiecare functie reprezinta un avantaj pentru copil, pentru a-l ajuta sa se miste mai bine si sa se simta mai bine, in toate anotimpurile, in toate conditiile si in toate situatiile!

Noua colectie ECCO pentru copii toamna 2015 este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinulhttp://www.ecco-shoes.ro.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *