Alexandra Dinu, aparitie superba la petrecerea Pasquale Bruni de la Milano

alexandra-dinu-pasquale-bruni-2Alexandra Dinu a avut o aparitie superba la petrecerea Paquale Bruni de la Milano, unde a fost invitatul special, alaturi de starul international Dita Von Teese.

Atat Alexandra cat si Dita von Teese au purtat bijuterii din noua colectie a brandului italian, inspirata de gradinile secrete din Milano.

Daca Dita von Teese si-a accesorizat rochia albastra cu un colier cu diamante albe si cercei din acelasi set, Alexandra Dinu a purtat cercei sub forma unor petale de flori si un inel masiv pe deget, toate piesele de bijuterie fiind realizate din aur galben, diamante albe, roz si albastre.

Lansarea noii colectii, “Giardini Segreti”, a fost gazduita de muzeul Case degli Atellani, acolo unde se poate gasi via cultivata de Leonardo Da Vinci, cat timp celebrul artist se afla la Milano pentru a picta “Cina cea de taina”.

Nu este pentru prima data cand Alexandra Dinu poarta celebrele bijuterii Pasquale Bruni. Anul trecut, la Festivalul de Film de la Venetia, actrita a purtat un superb colier in valoare de 100.000 de euro, iar anul acesta, la Cannes, si-a facut aparitia la premierele de film accesorizandu-si tinutele tot cu bijuterii create de Pasquale Bruni.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *