30 IULIE ESTE ZIUA MIHAI ALBU DIN CALENDARUL PANTOFILOR!

Luna aceasta, “Shoes Picture a day – 365 days of shoes”, calendarul international al celor mai wow pantofi, celebreaza designul romanesc! Mai exact, doua spectaculoase creatii Mihai Albu: Structures Platforma d’Orsay, vedetele zilei de 7 iulie, respectiv Aequilibrium, pantofii sarbatoriti pe 30 iulie.

„Page a Day Gallery calendar 2016” sau “Shoes Picture a day – 365 days of shoes”, calendarul celor mai spectaculosi pantofi din lume, realizat de Workman Publishing New York, a acordat anul acesta creatiilor Mihai Albu 10 file – 10 motive de celebrare in 2016 a unor pantofi de exceptie sub semnatura designerului roman.

24 iunie a celebrat sandalele din piele Mega Structures cu platforma dubla (doua platform suprapuse) și inchidere cu fermoar pe calcai, creatie Mihai Albu 2010.
Pe 7 iulie vedetele incontestabile au fost pantofii din piele și denim Structures Platforma d’Orsay, cu accesorii sub forma de tepe metalice.

Iar 30 iulie va marca ziua Aequilibrium, pantofi din piele rosie lacuita, cu toc si platforma concepute in stil deconstructivist, de inspirație arhitecturala.

Alte inovatii si prototipuri create, precum pantoful cu dublu toc, pantoful cu trena si cel care reuneste caracteristicile unei sanda-pantof-sabot-gheata-cizma au marcat, de-a lungul timpului, evolutia si recunoasterea internationala a creatiilor spectaculoase semnate Mihai Albu. 

MIHAI ALBU, UN BRAND DE EXCEPTIE

Mihai Albu se numara, de altfel, de 26 de ani, printre cele mai cunoscute branduri romanesti – nu numai pe piata din Romania, ci si peste hotare, numele si renumele designerului fiind sinonim in toata lumea cu excelenta in creatia de pantofi si genti.

Arhitect prin pregatirea universitara si cu o viziune originala asupra accesoriilor, Mihai Albu este un arhitect al pantofilor si posetelor speciale, cu care a inscris  doua recorduri mondiale, pentru cei mai inalti pantofi purtabili (cu ametitoarea inaltime de 31 si, ulterior, 37 cm). Si care i-au castigat un binemeritat si extraordinar loc in “Shoegasm”, catalogul enciclopedic de istorie a pantofului, alaturi de alte nume de referinta, precum Leboutin sau Manolo Blahnik.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *