Trailer „Frozen Fever”! Ti-a fost dor de Anna si Elsa?

9d18f4d6-2b94-48cd-b238-d06e82c61916-1020x612Desi nu mai avem 10 ani, sufletul nostru a ramas undeva in copilarie. Si ne-am bucurat la fel ca orice pustoaica de clasa a 4-a atunci cand am vazut „Frozen”. Ba mai mult, „Let It Go” se afla pe lista de piese preferate din toate timpurile.

Ei bine, Disney ne-a pregatit o surpriza in luna martie: „Frozen Fever”, o animatie scurta, follow-up al peliculei care a castigat premiul Oscar pentru „Cel mai bun film de animatie” in 2014.

Asa ca ne pregatim cu floricele si chipsuri pentru continuarea povestii. Actiunea se concentreaza pe pregatirile pentru ziua de nastere a Annei, complicata de o raceala a Elsei, care ar putea insemna o iarna ucigatoare. Banuim ca lucrurile se rezolva pana la urma.

Vocile personajelor noastre preferate sunt aceleasi, cu Kristen Bell si Idina Menzel ca Anna si Elsa. In plus, noi piese de la Kristen Anderson Lopez si Robert Lopez vor fi incluse pe coloana sonora.

Asa ca, pana cand „Frozen 2” va aparea pe marile ecrane, noi ne multumim si cu „Frozen Fever”. Urmareste si tu trailerul:

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *