Temisan te transforma intr-o DIVA!

MCO_7733Solistul Aurelian Temisan si juratul emisiunii “Te Cunosc de Undeva” a fugit de la repetitii si a facut un tur de forta pe strazile Capitalei. “Inarmat” cu o rama si cu sarmul caracteristic, artistul s-a fotografiat cu toate femeile care i-au iesit in cale, demonstrand ca orice reprezentanta a sexului feminin se poate transforma intr-o diva in fata camerei de fotografiat.

“Au fost cateva momente amuzante. De exemplu, in centrul vechi al orasului am facut o fotografie cu o tanara de 24 de ani care si-a amintit ca in urma cu 14 ani, mama ei m-a rugat sa ne pozam impreuna la Iasi. In parcul Cismigiu am intalnit un grup de absolvente de liceu din cartierul in care locuiesc care au tinut mortis, atat ele, cat si diriginta lor sa ne fotografiem impreuna. A venit la mine o domnisoara care a insistat sa se fotografieze cu mine si cu noua mea trotineta motorizata, de care nu ma mai despart prin Bucuresti. O tanara m-a ignorant cu desavarsire in favoarea romanului pe care il citea… nu stiu nici pana acum daca acel roman era de dragoste, politist sau de aventura?! In orice caz, femeile din Romania sunt foarte frumoase, receptive si simpatice!”, spune artistul care va incarca aceasta “expozitie” de fotografii pe pagina de Facebook „Esti o diva” si le incurajeaza pe femeile din Romania sa posteze cu Hasgtag-ul #estiodiva fotografii cu ele insele.

MCO_7865

Pe langa proiectele de televiziune si de teatru in care este implicat, Aurelian Temisan este in plina campanie de promovare a concertului “Temisan & Divas” in care este acompaniat de band-ul The Funk Society. Spectacolul va avea loc pe 19 mai, la ora 20.00 la Teatrul Elisabeta si se va bucura de cateva invitate de exceptie: Andreea Banica, Alina Erimia, Amna, Alexa Niculae, Monica Davidescu care vor interpreta piese celebre romanesti si internationale.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *