Summer Edit @ANARCHIK Paris – pietrele pretioase pe care ti le doresti!

Anarchik_Gama FluoO piatra pretioasa alaturi de un inel de silicon in culori fosforescente. Aceasta este propunerea designerilor ANARCHIK, pentru zilele calde ale acestei veri. Astfel, Gama Fluorescent include 4 nuante vesele si delicioase: portocaliu, verde, galben si roz.

Fiecare dintre cele 4 nuante de vara pot fi combinate perfect cu oricare dintre cele 9 tipuri de pietre pretioase: diamante naturale de 0,05 sau 0,10 carate sau una dintre celelalte pietre pretioase din gama Anarchik: diamant negru, diamnat brun, diamante pave’, tsavorit, rubin, safir sau ametist.

Noile culori fluo reprezinta alegerea perfecta pentru vara, atat pentru tinutele de zi, cat si pentru cele de seara, fiind extrem de versatile si usor de asortat. Prin intermediul ANARCHIK, diamantele coboara de pe piedestalul bijuteriilor exclusiviste si se integreaza cu usurinta in outfit-urile de zi cu zi.

Inelele ANARCHIK sunt creatia brevetata a doi designeri parizieni, Andrea si Cedric, care propun noua generatie de accesorii pentru femeia moderna, nonconformista si independenta.

Pe langa nuantele fluo, gama ANARCHIK include alte 20 de culori pentru inelele de silicon, de la clasicele alb/ negru, pana la culorile pastel si chiar cele paietate.

In Romania inelele ANARCHIK pot fi configurate si achizitionate din magazinul online: http://www.anarchik.ro.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *