Slow is beautiful – eveniment – brunch la Simbio, in 5 septembrie 2015

slow-is-beautiful2Slow food. Slow travel. Slow body&mind. Slow education. Slow fashion.

Sambata aceasta, femeile mame (dar nu numai ele) din Bucuresti sunt invitate la un eveniment care le propune adoptarea unui ritm mai lent in viata lor. Un eveniment care vorbeste despre trend-ul slow, pe componentele: food, travel, education, body&mind si, evident, fashion – punctul forte al proiectului Stylish Mom.

De ce un astfel de eveniment? Pentru ca, inainte de toate, viata noastra inseamna ritm – un ritm alert, pe care il imprimam tuturor activitatilor noastre: gatim si mancam in viteza, ne facem vacantele in viteza, alegem sa calatorim cu mijloace de transport rapide, facem amor pe repede inainte, alergam sa ne luam copiii de la scoala pentru ca am mai avut de trimis 3 mail-uri, comunicam cu partenerii mai mult la telefon, petrecem timp in familie punand presiune pe copii pentru a-si face milioanele de teme, in loc sa ne bucuram de timp de calitate impreuna…Intrebarea este cat putem continua in ritmul asta nebunesc?! N-am putea oare sa incetinim ritmul, fara a face neaparat schimbari radicale in modul nostru de viata? Haideti sa incercam sa incetinim din timp in timp ritmul (mai ales noi astia din marile orase), sa ne mai tragem sufletul: sa bem un vin bun, sa petrecem ore in sir la masa de seara, sa gatim pentru prieteni cateva feluri de mancare si sa-I invitam pe la noi, sa alegem metode alternative de educare a copilului si sa ne bucuram de mai mult timp impreuna, sa calatorim pentru a cunoaste, nu pentru a consuma, alegand pe-ndelete destinatiile, sa alegem forme de a practica sport mai putin agresive cu corpul si cu mintea noastra, sa intram mai des si mai profund in dialog cu noi. Haideti sa facem lucrurile cu mai mult respect pentru noi, pentru ceilalti, pentru natura. Totul mai lent, mai pe-ndelete, mai fara zor. Mai conectati, mai relaxati, mai bucurati. Pentru ca slow is really beautiful.

Ce este “Slow is beautiful”

3 ore de brunch slow cu bucate si bauturi bine alese, 5 teme, 5 speakeri. 5 oameni  care practica un ritm de viata mai putin alert, oameni pentru care timpul are o alta dimensiune si o alta calitate chiar daca sunt extrem de activi profesional si personal. 5 femei care inspira prin fapte, nu doar prin vorbe si care  vor impartasi din tainele unui trai mai intelept, mai putin zorit.

Slow food – Veronica Constantinescu, Nirvana Yoga Romania 

Slow travel – Roxana Farca, Lumea Mare

Slow body&mind – Ina Revnic

Slow education – Monica Ciobotaru

Slow fasion – Rovena Andrei

Povestile se vor insira lent pe marginea unui brunch slow, al carui meniu este proiectat de Simbio, impreuna cu Veronica, speaker-ul pe slow food. In meniu vor fi integrate minunatele si indelung testatele produse din lapte de capra de la Elcomex (iaurt, kefir, branzeturi, parmezan), dulceturile in combinatii inedite de la Lady Magpie, vinul limpede din strugurii de Dragasani de la Avincis, ceaiul de gust si de design de la TeaForte si apa Dorna, care ne duce mai aproape de natura. Iar prietenii de la Sweet&Safe le vor indulci in final pe participante cu un desert prietenos cu silueta.

Tariful de acces la eveniment: 100 ron/persoana, informatii si inscrieri la: sharing@stylishmom.ro

Mai multe informatii despre eveniment aici.

Despre Stylish Mom

Stylish Mom este un proiect care a inceput cu aproximativ un an si jumatate in urma (la final de 2013), sub forma unor evenimente de stil vestimentar adresate mamelor si viitoarelor mame, gazduite de catre doua mame si ghidate de una dintre ele: Rovena Andrei, stilist vestimentar. La un an de zile de la primul eveniment, a aparut si site-ul Stylish Mom, ca spatiu online de comunicare cu femeile-mame. Inca de la inceput, Stylish Mom si-a dorit sa vorbeasca femeilor smart, femeilor care indraznesc si care impartasesc. Mamelor pentru care “stylish” inseamna mai mult decat fashion – inseamna atitudine, echilibru, preocupare pentru evolutia personala si pentru dezvoltarea unei relatii sanatoase cu ele insele si cu cei din jur. Pana acum, Stylish Mom a derulat 9 evenimente de stil vestimentar in Bucuresti si in locatii de travel din tara, acesta fiind primul eveniment care merge dincolo de fashion, explorand si alte zone de intere pentru mame/femei.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *