Invata sa faci selfie-uri perfecte cu Farmec si Dorian Popa!

dorian_gerovitalFarmec da startul unei noi competitii online, la finalul careia 25 de castigatori vor participa la primul Atelier de Selfie din Romania, sustinut de artistul Dorian Popa, ambasadorul gamei Gerovital Happiness si de fotograful Dragos Asaftei.

Pentru a intra in competitie, concurentii trebuie sa isi faca un selfie alaturi de un produs Gerovital Happiness si sa posteze imaginea pe pagina de Facebook Farmec sau sa o trimita la adresa concurs@farmec.ro cu titlul ”Inscriere concurs Atelierul de Selfie”. Concursul se desfasoara in perioada 15 aprilie – 15 mai, iar 25 de participanti care aduna cele mai multe LIKE-uri la selfie-ul realizat vor castiga un loc la Atelierul de Selfie.

Pentru a-i sustine in campania de strangere de LIKE-uri, Farmec va fi alaturi de participanti oferindu-le minimostre cu produse, cover photo Facebook si profil special de participant. Astfel, acestia isi pot implica prietenii sau membrii familiei si pot obtine mai multe voturi.

In cadrul Atelierului de Selfie ce se va desfasura pe 23 mai in Bucuresti, participantii vor afla ce trebuie sa faca pentru a realiza selfie-uri perfecte. Pe langa sfaturi de la fotograful Dragos Asaftei, artistul Dorian Popa le va impartasi din trucurile si secretele celor mai reusite selfie-uri de vedeta. De asemenea, specialisti in frumusete le vor oferi participantilor o sesiune speciala despre ingrijirea tenului.

Special pentru mamele participantelor care doresc sa participe la eveniment, Farmec a pregatit un training de ingrijire ce se va desfasura in paralel cu Atelierul de selfie-uri.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *