Intareste-ti sistemul imunitar cu ajutorul masajului

spaMasajul terapeutic  nu doar relaxeaza, dar intareste si sistemul imunitar. Chiar daca iti pare greu de crezut, afla ca 45 de minute de masaj  pot creste numarul de limfocite. Acele celule din sange,  care joaca un rol extrem de important pentru apararea corpui de boli.

Experti in terapii complementare, specialistii Ida Spa iti propun un top 3 masaje care sa-ti intareasca imunitatea. Si sa te ajute sa intampini sezonul rece cu forte proaspete:

MERIDIAN BALANCING THERAPY este un ritual ce stimuleaza cele 12 puncte meridiene principale ale organismului prin presopunctura. El combina tehnica traditionala Shiatsu,  cu tehnica Tui Na, pentru echilibrarea fluxului de energie.

ROYAL BALINESE MASSAGE va elibera toata tensiunea prezenta in corp. Aceasta terapie combina uleiuri esentiale organice, cu masajul prin presiunea palmelor. Si tehnici de stretching, pentru a imbunatati circulatia sanguina si pentru a reda o stare generala de echilibru.

Cu Balinese Herbal Compress​ descoperi puterea de vindecare a naturii.  Efectuat cu ajutorul unor saculeti incalziti, plini cu plante terapeutice, acest  remediu traditional va elimina durerile musculare si  oboseala cronica. Este unul dintre cele mai vechi remedii pentru durerea musculara si pentru inflamatia acestora. Totodata, terapia are si un puternic  rol  detoxifiant si calmeaza sistemul nervos.

FINALIST în cadrul World Luxury Spa Awards 2015 și unic participant în cadrul Best Luxury Day Spa 2015. IDA Spa este primul centru spa care a fost nominalizat și care a participat in cadrul World Luxury Spa Awards.

CASTIGATOR in cadrul World Luxury Travel Guide, la categoria Best Wellness Retreat of The Year 2015. Aceast concurs emite anual o revista de luxury travel, iar IDA Spa va fi singura mentiune in cardul acesteia, cu referire la Romania.

Mai multe detalii aici: http://www.idaspa.ro.

Preturi:

Meridian Balancing Therapy – 210 lei/ 90’

Royal Balinese Massage – 160 lei/60’

Balinese Herbal Compress – 190 lei/ 75’

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *