HOROSCOPUL IUBIRII ȘI AL RELAȚIILOR DE DRAGOSTE ÎN 2019

Partenerul de viață influențează de multe ori starea noastră de bine și fericirea. Mai ales dacă ai găsit acea persoană specială care îți oferă confort, grijă și susținere atunci când viața te pune la încercare. Și partenerul acela te mai face și să râzi și te copleșește cu complimente și săruturi care să-ți ajungă pentru toată ziua.

Dar există și extrema cealaltă. Când o relație se destramă, făcând loc unei noi persoane să intre în viața ta. Astrologul Skye Alexander, autoarea a mai mult de 40 de cărți de astrologie, spune cum se descurcă anul acesta fiecare zodie din punct de vedere al iubirii și relațiilor romantice.

Berbec (21 martie -19 aprilie)

Berbecii s-ar putea să-și dorească să facă un pas în spate și să se gândească mai bine înainte să acționeze. „Noul an începe cu multă pasiune, în timp ce planeta Marte (care guvernează sexul și dorința) este pe semnul tău. Darpe parcursul anului, influențele lui Jupiter ar putea duce la o supraîncredere și ar putea să te încurajeze să nu mai fii atât de precaută și să-ți asumi niște riscuri care nu sunt necesa“, spune ea.

Ar putea fi unele obstacole în calea ta, provocând frustrări sau dificultăți, dar asta numai dacă nu dai dovadă de bun simț și puțină autodisciplină.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Marte generează „artificii“ în februarie și martie când se află pe semnul tău, și atunci trebuie să aștepți la dragoste sau, cel puțin, la o viață sexuală fierbinte. „Influențele lui Saturn ar putea duce la o relație de durată, de vreme ce ești în căutarea uneia“.

Totuși, Uranus, planeta schimbării, va stimula unele schimbări majore în viața ta după ce intră în semnul tău în martie. Și pentru că Taurul este o persoană căreia nu-i place schimbarea, asta ar putea provoca, din punct de vedere romantic, unele suișuri și coborâșuri în acest an, spune astrologul. Dar poți căuta emoția și noi oportunități.

Află cum stai cu dragostea în 2019 pe zaina.ro.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *