„#Damama, Sunt Beată”: Delia față în față cu mama ei în Deșteptarea la Europa FM

deliaDe luni peste tot se aude refrenul celei mai recente piese lansată de Delia, ”Da, mamă, sunt beată” și deja au început să apară glume cu… ”dar mama ta ce zice?”

Cum Delia a cântat în această dimineață în Garajul Europa FM piesa care de două zile bate toate recordurile din online, „Da, mamă”, băieții de la Deșteptarea s-au gândit să-i facă o surpriză și au adus un spectator special: mama artistei, Gina Mocanu.

delia-si-mama-5

S-a lăsat cu îmbrățisări și cu un duet inedit în care Delia și-a adus aminte un celebru refren din muzica populară.

Mama Deliei a povestit ascultătorilor cât de mândră este de succesul fiicei sale și de perseverența cu care își urmează visurile. După emisiune, cele două, împreună cu toata trupa Deliei au plecat la o terasă, la o cafea.

Lansată luni, Da, mamă este o piesă cu adevărat îndrăzneață și ”are un mesaj pe cât de dur, pe atât de adevărat, pe care și-l pot asuma majoritatea femeilor, dar și a bărbaților, chiar dacă este prezentat dintr-o perspectivă feminină”, a spus Delia, care speră ca piesa ”să îi ajute pe toți care trec prin perioade grele emoționale”.

O coproducție Cat Music și Global Records, piesa „Da, mamă” este compusă de catre Carla’s Dreams, compozitorii hitului „Cum ne noi”, și produsă de către Claudiu Ursache și Alex Cotoi.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *