Centrele de Excelență ARES oferă electrocardiograme gratuite copiilor!

1432029004Pentru că 8 din 1.000 de nou născuți suferă de malformații cardiace congenitale, Centrele de Excelență ARES oferă electrocardiograme gratuite copiilor.

electrocardiograma. În primul rând, pot fi descoperite patologiile congenitale precum defectul septal atrial, defectul septal ventricular, dar mai pot fi descoperite și afecțiuni electrice ale cordului. Toate aceste afecțiuni, descoperite într-o fază incipientă, pot fi tratate minim invaziv, fără cicatrici, fără durere și cu o internare de doar 24 de ore. Pentru ca niciun copil să nu amâne joaca mai mult de o zi, invităm părinții să realizeze gratuit o electrocardiogramă copiilor lor.”, a spus Dr. Oren Iancovici, medic cardiolog la Centrele ARES.

Campania “Nicio zi fără joacă” se derulează pe perioadă nelimitată, începând din data de 16 iunie 2015, în zilele de miercuri, de la ora 16:00 până la ora 19:00. Pacienții cu vârsta cuprinsă între 2 ani și 12 ani pot beneficia de aceste teste la Centrele de Excelență Ares, cu sediul pe: Strada Nicolae Caranfil, nr 85 A. Pentru programări: 031 9300, număr unic cu tarif normal.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *