Cel mai spectaculos Fashion Show Atipic!

danaSâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 18:00, Sun Plaza Shopping Center a organizat un fashion show atipic.

Brand-uri cu tradiție în România, dar și în întreaga lume, precum Ataellier, Benvenuti, BSB, C&A, Colin’s, Columbia Sports Wear, Deichmann, Desigual, Decimas, Hervis, saloanele Geta Voinea, Sephora, Meli Melo, Mizar, Neofashion, Office Shoes, Optiblue, Parfois, Poema, V Generation by Vans și Yves Rocher, au fost  reunite de Sun Plaza intr-o prezentare de moda inedita, in care noile colectii de toamna-iarna au defilat intr-un show de exceptie cu skateri, rolleri şi bikeri O cafea la Second Cup a asezonat pleiada brand-urilor cu aromă de octombrie.

Pentru prima data in Romania, fashion show-ul a fost transmis live pe http://www.sun-plaza.rocks si pe http://www.eva.ro.

Fetele de la trupa Amadeus au animat atmosfera cu un concert de senzaţie iar alături de manechinele inedite vedetele Geanina Ilieş, Anca Serea şi Dana Săvuică s-au distrat copios. Gazda evenimentului a fost Diana Munteanu.

Evenimentul organizat de catre Sun Plaza Shopping Center a marcat lansarea colecţiilor toamnă – iarnă 2015 şi face parte dintr-o serie de activităţi special destinate celor pasionaţi de modă, shopping de senzaţie şi distracţie, un eveniment creat de Sun Plaza pentru cei care știu că stilul personal este liber în diversitatea urbană.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *