Rowenta lanseaza Ultimate Experience – peria rotativa inspirata de hairstilisti, creata pentru tine

Rowenta Ultimate Experience 1

Set the look for holidays! Fa cunostinta cu Ultimate Experience – cea mai noua perie rotativa 2 in 1 de la Rowenta, care usuca si coafeaza in acelasi timp! Este perfecta cand vrei sa obtii rezultate ca la salon, chiar la tine acasa!

Ultimate Experience are la baza cea mai buna expertiza Rowenta si exceleaza pe toate tipurile de par, datorita celor trei perii dedicate – o perie pentru parul rebel cu fir gros, una pentru cel subtire, fara volum si a treia pentru parul scurt & breton.

Neat layers or soft blund bob? Aici intervine magia! Functia avansata Style Assist ajusteaza automat temperatura si viteza de rotatie pentru ca tu sa obtii rezultatele dorite, fie ca alegi efectul de leave-in sau super volum. Cu un design ergonomic si simplu de utilizat, peria roteste suvita in doua sensuri, interior & exterior, pentru coafuri personalizate.

Top of Your WishList – Stralucire, textura fina si suplete de durata

Petrecerile cu prietenii incep curand, iar Rowenta Ultimate Experience stie secretul unui par matasos, gata stilizat din cateva miscari! Generatorul de ioni si invelisul Pro Keratin ofera suvitelor cu pana la 58% mai multa stralucire fata de o uscare naturala si reduc efectul de electrizare.

#GoodToKnow Ultimate Experience este mai simplu de utilizat ca niciodata, datorita greutatii reduse, raspandite in mod egal de-a lungul periei.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *