Ridurile iti dau batai de cap? Afla cum poti incetini semnele imbatranirii!

riduriChiar daca pana acum nu s-a descoperit o modalitate prin care sa stopam procesul de imbatranire a pielii, exista o modalitate prin care il poti incetini.

Secretul consta in folosirea unei infuzii de Intraceuticals Atoxelene care face minuni pentru tenul tau, inca de la prima utilizare. Datorita acestui tratament non-invaziv, liniile expresiei devin mai netede, mai ferme si reduse in mod vizibil, conturul ochilor mai definit, iar buzele rotunjite.

Cum functioneaza?

Serul unic contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti in plus fata de Argireline.

Acidul hialuronic din ajuta la hidratarea imediata a tenului, rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si contururi faciale imbunatatite.

Argireline are ca tinta liniile expresiei, asigurand  fermitate si elasticitate sporita pielii. Rezultatul? Un efect de lifting instant de lunga durata.

Infuzia Intraceuticals Atoxelene se combina foarte bine cu infuzia de intinerire Intraceuticals Rejuvenate, asigurand o hidratare si vitalitate sporita pentru intreaga fata. Desi este complementara, beneficiile tratamentului sunt sporite exponential.

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *