O modalitate simpla si eficienta de a scapa de parul nedorit de pe corp

tratament Or-LightDaca vrei sa-ti pregatesti din timp pielea pentru sezonul estival, iti recomandam sa incerci epilarea definitiva cu laser, deoarece aceasta este cea mai buna perioada pentru o astfel de interventie.

Metodele clasice de epilare, precum crema depilatoare, aparatul de epilat si ceara, te ajuta sa indepartezi rapid parul nedorit de pe corp, insa efectele sunt de scurta durata si pot aparea iritatii la nivelul pielii. Daca vrei sa ai o piele catifelata si sa nu te mai preocupe problema epilatului, iti recomandam sa incerci epilarea definitiva.

Cand vine vorba de aceasta procedura, iti prezentam pes curt urmatoarele lasere pentru epilare definitiva.

Gentle Max Pro combina cel mai puternic Alexandrite de pe piata, 755 nm, cu laserul Nd:YAG 1064nm, ceea ce inseamna ca rezultatele se vad chiar de la prima sedinta. Pe langa faptul ca este un tratament putin dureros, Gentle Max Pro este potrivit pentru orice tip de piele.

Rezultate bune poti obtine si cu dioda laser Primelase HR. Datorita dimensiunilor diferite pe care le are spotul aplicatorului, aparatul de epilare poate fi folosit pentru a trata orice zona a corpului. Mai mult decat atat, Primelase HR foloseste sistemul “crystal freeze”, de racire, facand astfel ca epilarea definitiva laser sa fie mult mai sigura.

Pe de alta parte, dioda laser Elysion functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ajungand la temperaturi foarte mari pentru a distruge foliculii, fara a afecta tesuturile inconjuratoare. Datorita acuratetii si a impulsurilor ridicate si repetate, acest aparat de epilare definitiva are rezultate bune pe orice zona a corpului, reducand mult timpul de tratament si obtinand rezultate optime imediat.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *