Noile arme impotriva ridurilor: veninul de sarpe si saliva de randunica!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERADraga noastră, stiai ca procesul natural de îmbătrânire începe în jurul vârstei de 25 de ani? Aceasta este vârsta la care activitatea biologică a organismului se diminuează, procesele de regenerare a celulelor sunt încetinite iar organismul își pierde din capacitatea de adaptare.

Am descoperit o nouă gamă de produse: Poison de la Clarena. Produsele sunt disponibile în saloanele de înfrumusețare din România prin Estetiq Solutions si utilizează ingrediente active inovatoare pentru a elimina o serie de probleme cu care se confruntă pielea matură:

  • riduri
  • contur al fetei denivelat
  • deficit al țesutului subcutanat
  • hiperpigmentare

Tratamentul începe cu demachierea tenului cu 8’Oils Cleanser, produs ce inovează prin folosirea a opt tipuri de măsline hidrofile dar și ulei de avocado, de struguri, de migdale, de macadamia, de porumb, de floarea soarelui și de susan. Demachiantul contribuie la refacerea celui cu tulburări de echilibru hidrolipidic si este pentru toate tipurile de ten.

În premieră, Clarena colectează saliva de rândunică din cuibul acesteia și o folosește într-un tonic care restaurează PH-ul natural, hrănește și împrospătează pielea matură și delicată. De asemenea, crema pentru noapte Salangana ajută la iluminarea tenului și la atenuarea petelor pigmentare.

POISON LINE Salangana480x596

Ulterior, tenul este curățat în profunzime cu ajutorul Silica Peel, un scrub granulat ce acționează asemenea unei microdermoabraziuni. Acesta pregătește pielea pentru tratament iar prin acțiunea sa de oxigenare, luptă cu ridurile profunde.

Un alt ingredient activ cu efecte miraculoase asupra tenului matur este concentratul din venin de șarpe. Serumul și crema 60 Seconds pe bază de venin de șarpe inhibă micșorarea mușchilor, reduc adâncimea ridurilor, previn formarea unora noi, netezesc și întind pielea. Crema 60 Seconds are un efect similar botoxului, ea elimină ridurile, catifelează pielea, hidratează și îmbunătățește conturul facial.

Alte componente revoluționare utilizate în cremele și serumurile gamei Poison sunt extractul de melc și placenta de oaie. Primul întârzie procesele de îmbătrânire, regenerează pielea, accelerează vindecarea rănilor, uniformizează decolorările, elimină cicatricile acneice și reduce mărimea petelor pigmentare.

Concentratul de placentă stimulează activitatea celulelor fibroblaste, crește cantitatea de colagen și elastină, reconstruiește dermul, crește densitatea pielii.

Daca iti doresti un ten perfect, fara imperfectiuni, riduri si pete, produsele de la Poison de la Clarena sunt alegerea potrivita. Cosmeticiana din salon iti va recomanda produsele speciale pentru tipul tau de ten.

Enjoy! 🙂

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *