Alături de Sabon alegi cadourile potrivite pentru cei dragi

Christmas 2019 collection compoÎn fiecare an, pentru tine, Crăciunul înseamnă bucurie. Fericirea de a petrece clipe de neuitat alături de cei dragi împodobind bradul și alegând cadourile perfecte. Ca în fiecare an, alături de Sabon, creezi amintiri strălucitoare care îi dau casei tale o aromă festivă! Merry Christmas!

Shiny Spice – Povestea din spatele noii arome de sărbătoare

Știm, sărbătorile înseamnă magie, înseamnă colinde și arome desăvârșite. Înseamnă momentele în care timpul stă în loc. Pentru tine Crăciunul înseamnă Sabon. J

Iar pentru că, uneori, cadoul ideal este și o comoară pentru suflet, Sabon vine cu o colecție limitată de produse, elegante și festiv ambalate, cu un design strălucitor care sunt adevărate gifts and treasures.

Un mix de arome și lumini, în noua colecție Shiny Spice, notele de vârf sclipesc de prospețimea citricelor și sunt urmate de un amestec multifațetat de esențe de flori prețioase.

Povestea se încheie fericit cu notele de bază, calde și trainice, ce contopesc cu măiestrie de artist aromele calde, lemnoase, cu dulceața seducătoare a vaniliei.

Let your inner light shine!

Advent Calendar

Produse în ediție limitată

În exclusivitate pentru acest sezon festiv al anului, SABON lansează produsele sale cele mai vândute, acum cu un design special, în ediție limitată.

Exfoliantul de corp, Loțiunea de Corp, Ulei de duș, Unt de mâini, Bulgăre Mineral, Săpun Solid, Aromă de cameră, Lumânare parfumată, Odorizant pentru mașină, gentuțe pentru cosmetice, descoperă-le pe toate pe http://www.sabon.ro.

Lucrarea Lunii Decembrie – Memories de Mirela Trăistaru

Artista lunii decembrie este Mirela Trăistaru, binecunoscută publicului prin numeroasele sale expoziții personale și de grup, fiind distinsă cu numeroase premii locale. De asemenea, aceasta este prezentă și la nivel internațional în colecții muzeale și private din țări precum Franța, Italia, Danemarca, Olanda, Austria, Germania, Elveția, Ucraina, Serbia, România, Bulgaria, Grecia, Turcia, Egipt, India, China, Japonia, Coreea de Sud și SUA.

În lucrarea dedicată Sabon numită și Memories, Mirela aduce o odă trecutului, bogăției moștenirii și zestrei înscrise în broderiile bunicii. Căldura tematicii și multitudinii de însemne se regăsesc, ca un praf de fluture, pe cusăturile făcute în casă, pe ornamentația costumului popular și pe povestea despre supranatural a lumii satului românesc.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *