“The Walk”, filmul care te invata sa mergi deasupra norilor

media_144422194808062300Filmul “The Walk-Sfideaza limitele” – o poveste ce pare imposibila, dar care isi are radacinile intr-o poveste adevarata – poate fi vizionat incepand cu 9 octombrie in reteaua de multiplexuri Cinema City.

Daca iti plac filmele de actiune, “The Walk – Sfideaza limitele” este alegerea perfecta, iar indiferent ce format alegi, vei fi transpus in mijlocul actiunii.

Noul film al lui Robert Zemeckis este un omagiu adus evenimentelor petrecute pe 9 septembrie 2001 la World Trade Center. Productia reprezinta un spectacol unic pentru marele ecran, care le ofera tuturor cinefililor ocazia sa ajunga acolo unde numai un om a putut – la etajul 110, suspendat in aer, mergand pe o sarma intre cele doua turnuri gemene.

Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) si mentorul sau Papa Rudy (Ben Kingsley) sunt ajutati de o echipa internationala de profesionisti, cu ajutorul careia depasesc toate obstacolele, dimensiunile, tradarile si nenumaratele limite pentru a-si duce la indeplinire planul nebunesc. Datorita tehnicilor vizuale inovatoare folosite pentru realizarea filmelor 3D, a “vrajitoriei” IMAX 3D, pe de o parte, precum si a complexitatii formatului 4DX, pe de alta parte, “The Walk – Sfideaza limitele” este un “experiment reușit” al cinematografiei, o sansa oferita spectatorilor de a simti adrenalina mersului pe sarma la zeci de metri deasupra pamantului.

Joseph Gordon-Levitt il joaca pe Philippe Petit, intr-o interpretare pe care o descrie astfel: “Un rol pe care l-am simtit croit exact pe dorintele si calitatile mele.” “Cand am auzit pentru prima data povestirea, m-am gandit: Dumnezeule, filmul acesta trebuie facut neaparat, iar in al doilea rand, trebuie realizat in format IMAX 3D. Cand te uiti la un acrobat care merge pe sarma, te uiti la el de jos in sus, dar nu obtii aceeasi perspectiva ca si atunci cand ai merge chiar tu pe sarma”, a punctat regizorul Zemeckis.

Mixul perfect dintre cel mai mare ecran din Romania, imaginile clare ca lacrima, sunetul digital impecabil care inconjoara publicul din toate directiile, geometria salii si tehnologia de cea mai inalta clasa transforma vizionarea filmulului “The Walk – Sfideaza limitele” in sala T IMAX din multiplexul Cinema City din AFI Palace Cotroceni intr-o experienta memorabila, iar daca este vizionat in sala 4DX din multiplexurile Cinema City Mega Mall Bucuresti sau City Park Constanta, o experienta senzoriala completa este garantata.

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *