Mondelēz International a stabilit RECORDUL MONDIAL pentru Cele mai multe persoane care au înmuiat biscuiți în lapte, cu ocazia trecerii pragului de 3 miliarde USD pentru vânzările Oreo

OREO - GUINNESS WORLD RECORD

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ:MDLZ) continuă să asocieze biscuiții cu momentele jucăușe, de data aceasta cu o ocazie inedită, prin stabilirea unui record mondial. Mondelēz International anunță că a câștigat titlul Guiness World Records pentru cei mai mulți oameni, din zone diferite, care au înmuiat simultan biscuiți în lapte. Recordul inedit a fost stabilit pentru a sărbători succesul brandului Oreo, care a înregistrat vânzări nete anuale de 3,1 miliarde USD până la finalul anului 2019.

Stabilirea recordului a început pe 30 ianuarie, ora 4.30 pm, când echipele Mondelēz International din toată lumea au fost invitate să înmoaie biscuiți OREO în lapte, simultan, în timpul unui eveniment ce a fost transmis prin video streaming. 5.066 de angajați ai companiei, din 55 de birouri, din 32 de țări, inclusiv din sediul Mondelēz România din București, au participat la stabilirea recordului GUINNESS WORLD RECORDS.

Dirk Van de Put, Chairman și CEO, Mondelēz International

“Suntem foarte mândri că am sărbătorit acest moment important pentru brandul Oreo în cadrul unui eveniment jucăuș, care a adunat familia Mondelēz International din întreaga lume”, a spus Dirk Van de Put, Chairman și CEO, Mondelēz International. “Așteptăm cu interes noi momente importante din evoluția brandului și sperăm că vom avea cât mai multe recorduri în viitor!”

Biscuiții OREO sunt biscuiții preferați în lume, fiind disponibili în peste 100 de țări. Aproximativ 34 de miliarde de biscuiți Oreo sunt vânduți în fiecare an și 92 de milioane, în fiecare zi. De la lansarea biscuiților Oreo, în 1912, au fost vânduți aproximativ 500 de miliarde de biscuiți.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *