Julia Jianu s-a transformat in Marilyn Monroe

SONY DSC„Frumusetea clasica nu se demodeaza niciodata” acesta este motto-ul in care Julia Jianu crede cu desavarsire. Tocmai de aceea, artista a ales sa faca o schimbare de look cu ocazia sarbatorilor pascale. Cu ajutorul specialistilor TopLine, Julia s-a transformat in Marilyn Monroe si a dovedit ca poate fi la fel de sexy precum icon-ul frumusetii mondiale.

„Aceasta schimbare a fost o initiativa a prietenilor de la Top Line carora le-am spus ca as vrea o provocare in ceea ce priveste look-ul meu, dar totusi nu vreau sa renunt la culoarea blonda a parului si nici la lungimea pe care o are podoaba mea capilara acum. Astfel, am decis sa merg pe mana specialistilor care mi-au propus coafura Marilyn Monroe”.

Julia Jianu – look de diva in 5 ore

Intregul proces de schimbare de look a durat aproximativ 5 ore, timp in care artista a fost rasfatata cu cele mai noi produse Joico de ingrijire, colorare si styling.

„Procesul de transformare nu a fost unul obisnuit. Initial radacinile parului au fost vopsite pentru ca, mai apoi, sa se creeze cateva mese sau suvite cu un ton mai deschise decat parul meu. Acestea au fost create in crestetul capului, pentru a crea senzatia de volum, dar fara a deranja vizual. Efectul a fost unul extrem de placut, iar cei de la TopLine mi-au povestit ca aceste suvite, cu un ton mai deschise decat culoarea parului, sunt un must have al acestui sezon. Dupa aceea parul a fost ondulat suvita cu suvita si prins lejer in spate. Rezultatul: m-am transformat in Marilyn Monroe de Romania”, a adaugat artista satisfacuta de rezultatul final.

5

Educatorul Joico din echipa TopLine ne-a povestit care au fost pasii transformarii Juliei: „Pentru radacina s-a folosit vopseaua permanenta, pentru mese, pudra decoloranta in combinatie cu un oxidant foarte slab. Mesele au fost ulterior nuantate cu noul un gloss toner. Apoi, Julia a beneficiat de tratamentul de repare a firului de par in 4 pasi – JOICO K-PAK. Pentru styling am folosit produsele Joico care protejeaza si controleaza firul de par, produse pentru volum si hidratante  cu ajutorul carora am obtinut un par matasos si usor de coafat. Iar la final s-a folosit un spray care sporeste intensitatea culorii, hraneste si repara firul de par, adaugand stralucire.”

SONY DSC

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *