Editura Litera transforma si in acest an parcurile din Bucuresti in biblioteci in aer liber

ParculDeCarte2015_banner-720x960pxIncepand din 13 iulie, pana la finalul lunii august, Editura Litera transforma, ca si anul trecut, parcurile si locurile publice din Bucuresti in biblioteci in aer liber.

Dupa ce in 2014 cartile Litera au fost citite de sute de oameni care au avut drum in parcurile Cismigiu, Tineretului si Piata Sfantul Anton din Centrul Vechi, proiectul a luat amploare, astfel incat cititori din alte orase ale tarii ne-au invitat sa deschidem biblioteci in parcurile din orasul lor: Brasov, Fagaras, Constanta.

Anul acesta Litera ofera tuturor impatimitilor de lectura posibilitatea de a citi si de a rasfoi peste 100 de titluri din oferta editoriala prin intermediul bibliotecilor din Parcul Circului de Stat, Parcul Tineretului, Piata Ovidiu din Constanta. In acelasi timp, ne alaturam proiectelor culturale din Piata Revolutiei (Kulturama) si Parcul Cismigiu (Copacul cu carti), unde cititorii pot, de asemenea, sa rasfoiasca volumele Litera si Litera Mica.

In fiecare parc vor fi amenajate biblioteci de unde cititorii pot imprumuta, pe parcursul unei zile, orice carte isi doresc. Ne dorim sa incurajam lectura de vacanta, relaxanta, in aer liber, la umbra. Volumele pe care le veti regasi in biblioteci fac parte din colectiile consacrate ale Editurii Litera: Bestseller, Premium, Clasici moderni, Thriller, Nobel, seria de autor Alice Munro, castigatoarea premiului Nobel pentru Literatura in anul 2013, Sanatate si nutritie, Disney, Biblioteca pentru toti copiii.

Mai multe detalii despre biblioteci (program, regulament) puteti gasi aici: http://www.litera.ro/blog/transformam-parcurile-din-bucuresti-in-biblioteci-in-aer-liber/

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *