Pastele sunt gata in 20 de minute. Cantitatile sunt pentru sase portii. Iata cum se prepara.
Ingrediente
450g de paste de tip penne
450g de smantana
60g de branza Gruyere rasa
30g de branza Cheddar alba rasa
60g de branza Asiago rasa
30g de branza de capra maruntita
2 lingurit de ricotta
120g de rosii in piure, zdorbite
2 lingurite de condimente italienesti uscate
4 linguri de unt, taiat in cuburi mici
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 230 de grade si unge cu unt o caserola mare. Pune la fiert o oala mare cu apa si sale si gateste pastele timp de 4 minute (se vor fierbe in continuare in cuptor).
2. Combina toate tipurile de paste, alaturi de rosii si condimente, intr-un vas mare. DUpa ce pastele s-au gastit, scurge-le si pune-le in amestecul de branza.
3. Pune totul in caserola si coace 5 minute, amesteca o data, adauga unul, apoi mai coace inca 5 minute.
4. Mananca imediat.