La ce te expui atunci cand consumi un supliment alimentar pentru slabit?

Lista cu raspunsul la aceasta intrebare poate fi destul de lunga – la fel de lunga ca si o lista care ar contine cel putin o treime din toate produsele de acest tip care sunt disponibile in Romania sau chiar in lume.

Adevarul trist este ca aproape orice pastila se vrea a fi un supliment alimentar pentru slabit in ziua de astazi. Acest lucru se datoreaza faptului ca slabitul cade pe primul loc in viata multor persoane – somnul bun si starea de bine sunt date repede la o parte atunci cand se pune problema slabitului.

Totusi, atunci cand consumi suplimente alimentare, mai ales pe timp indelungat, te expui la numeroase probleme si afectiuni. Aceasta afirmatie ar trebui sa te faca sa analizezi un produs de doua ori inainte de a-l cumpara!

Afectiuni la nivelul inimii

Conform studiilor, exista destul de multe cazuri de persoane care au murit dupa ce au alergat un marator, in timp ce consumau activ un supliment alimentar pentru slabit. Desigur, studiul este realizat in America, acolo unde piata acestui tip de produse este extrem de slab reglementata. Din pacate, un nivel similar de reglementare poate fi vazut si in Europa, singura diferenta fiind faptul ca europenii isi au in vedere sanatatea inainte de a comanda pastile online, printre altele.

Afectiunile si mortile subite se cred a fi rezultatul faptului ca suplimentele alimentare iti maresc ritmul cardiac si metabolismul – evident, pentru a slabi mai eficient. Pe termen lung, consumul de suplimente poate duce la un ritm cardiac neregulat.

Afectarea functiilor ficatului

Un studiu din 2011 a analizat o serie de suplimente alimentare pentru slabit (de tip fat burner) in mare parte bazate pe ingrediente naturale, pe baza de plante. Rezultatele studiului au aratat ca aceste suplimente, in cazul consumului frecvent si de lunga durata, pot otravi ficatul si chiar cauza insuficienta hepatica.

De ce?

Ei bine, dupa cum probabil stii, ficatul este unul dintre cei trei mari atunci cand vine vorba de detexofierea organismului (realizeaza acest proces). Astfel, prin acesta trec majoritatea toxinelor organismului, inclusiv ingredientele daunatoare care pot fi intr-un supliment alimentar pentru slabit.

Acestea sunt doar doua dintre efectele negative la care te expui atunci cand consumi suplimente alimentare pentru slabit. Desigur, intrebarea care vine acum este – exista suplimente bune?

Evident ca da! Majoritatea suplimentelor care nu iti promit luna de pe cer si iti explica cum sta treaba, dar mai ales care sunt sustinute de studii de specialitate sunt, in general, bune, sanatoase, sigure.

Un astfel de supliment alimentar pentru slabit este Slim Boost+, Burn My Fat, produs propriu si parte din dieta NUPO. Acesta contribuie la un metabolism energetic normal prin intermediul vitaminelor B6 si C care au fost adaugate in compozitia produsului.

Apoi, trebuie mentionat si faptul ca suplimentul are un efect de degradare a grasimilor, datorita extractelor de Nuca de Cola si Yerba Mate – nu functioneaza, in mare, ca un supliment alimentar pentru slabit clasic, traditional (si deseori nesanatos).

Lista de ingrediente a produsului este una scurta si la obiect – extract de frunze de Yerba Mate, extract de seminte de Nuca de Cola, extract de fructe de ardei iute, vitamina C, vitamina B6, saruri de magneziu si un agent antiaglomerant. Pe scurt, nu esti bombardat/a cu ingrediente al caror provenienta si scop nu pot fi identificate, printre altele.

De ce NUPO?

Ar trebui sa oferi o sansa dietei NUPO deoarece aceasta are in spate peste 40 de ani de teste si studii care atesta eficienta acesteia – care este, inainte de toate, recunoscuta la nivel mondial.

Eficienta sa chiar nu poate fi pusa la indoiala, in special datorita faptului ca exista studii clinice realizate in mod independent care verifica tocmai acest fapt – cat de buna si sanatoasa este dieta NUPO!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *