Ce fruct sa consumi ca sa scapi de grasimea din corp! Iata ce spun specialistii!

Fruits-Wallpapers-11A venit vara si trebuie sa profitam de ea la maximum, din toate punctele de vedere, dar mai ales in ceea ce priveste alimentatia, care devine din ce in ce mai bogata in fructe si legume prospete. Florin Neby, antrenorul de la „Neatza cu Razvan cu Dani”, a descoperit un aliment „minune”, care ne scapa de grasimea nedorita din organism: fructele de mango.

Fructele de mango ajuta la slabit si la mentinerea siluetei, insa, foarte important, doar daca sunt consumate cu tot cu coaja. “Citeam acum cativa ani un studiu realizat de cercetatorii australieni referitor la fructele de mango, care demonstra cat de benefica este coaja de mango pentru corpul uman, ea oprind dezvoltarea in exces a celulelor grase din organism. Eu am inclus de foarte mult timp mango in alimentatia mea, consumandu-l intotdeauna cu coaja, si le recomand de fiecare data si altora, mai ales celor care vor sa slabeasca, prezentandu-le calitatile de care dispune acest fruct. Daca vrem sa profitam la maximum de puterea fructelor, trebuie sa le consumam intregi, deoarece, indepartand coaja e posibil sa eliminam tot ce e mai bun”, a spus antrenorul Florin Neby.

Fructului de mango i se mai spune si “fructul fericirii”, deoarece contine foarte multe vitamine (vitamina E, A, B6, C si K) si minerale (potasiu, calciu, magneziu, fostor,cupru, fier, zinc si fibre, magne), magneziul regasindu-se in cantitati mari, el fiind responsabil cu reducerea stresului.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *