Bunatăți din 5′ în 10′ cu Andra Iliaș

Andra Ilias Bunatati din 5 in 10-4Jurnalist de reviste glossy de mai bine de 15 ani, Andra Iliaș și-a încântat tot timpul familia și prietenii cu pasiunea sa culinară, dar a și câștigat diverse concursuri de specialitate, cum ar fi Cel mai bun thai green curry, organizat de Autoritatea de Turism a Thailandei sau, cel mai recent, Best Chef in Town, titlul concursului Bon Appetit organizat de Anchor Group (Plaza România și București Mall). Astfel, la îndemnul prietenilor, a dat în sfârșit glas pasiunii ei pentru gătit și în spațiul public, prin proiectul Bunătăți din 5‘ în 10, o serie de video-uri cu rețete rapide și ușor de făcut.

Pornind dintr-o joacă și invitația unor amici de a veni să le gătească în fiecare zi la birou, Andra a început să filmeze o serie de rețete rapide, pe care oricine le poate prepara cu ușurință, chiar și într-o bucătărie de birou minim dotată, dar și acasă. Promisiunea fiecărui video este că preparatul este gata în 5, maximum 10 minute, de aici și numele proiectului: Bunătăți din 5‘ în 10.

Fiecare clip este conceput pentru a eficientiza timpul celui care îl vizionează, având o durată cuprinsă între 2 și 3 minute și sintetizând toți pașii rețetei propuse de Andra, al cărei timp de preparare nu depășește niciodată 10 minute. Seria de rețete cuprinde mâncăruri din bucătăria internațională și câteva deserturi, care să satisfacă toate gusturile, de la cele ale veganilor, la cele ale carnivorilor convinși, reinterpretări rapide ale unor preparate clasice sau rețete proprii pe care le-a descoperit în bucătăria de acasă și le-a optimizat pentru o bucătărie de birou slab dotată. Astfel, veți găsi modalități inedite de a folosi cuptorul cu microunde, sandwichmaker-ul dar și tips-uri de tot felul.

Seria Bunătăți din 5‘ în 10 este disponibilă pe canalul de Youtube cu același nume și pe pagina de facebook omonimă, unde în fiecare săptămâna va fi încărcat un nou clip cu o rețetă rapidă, ușor de făcut, indiferent că ești acasă sau la birou.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *