Fă-ți viața mai ușoară cu noua colecție de espressoare Tchibo Cafissimo easy

Tchibo Cafissimo easy

Cafeaua perfectă este aceea pe care o poți prepara cu ușurință, fără să fii nevoit să te întrerupi din ceea ce faci sau să sacrifici prea mult din timpul tău. Cafeaua trebuie pur și simplu savurată ușor.

Prepararea unei cești perfecte de cafea acasă nu a fost niciodată atât de ușoară!  Pentru a face cafeaua mai ușor de pregătit acasă, în special pentru cei care nu au foarte mult timp la dispoziție, Tchibo lansează o inovație: noua colecție de espressoare Tchibo Cafissimo easy, pe bază de capsule.

Noul espressor îmbină perfect un sistem simplu de preparare a cafelei și un design modern cu cele mai bune capsule de cafea de calitate Tchibo. În funcție de capsulele preferate, vă puteți bucura de un Espresso perfect, Caffè Crema sau Cafea lungă – și toate acestea la o simplă apăsare de buton.

Culorile și design-ul noului Tchibo Cafissimo easy îl fac să se integreze perfect în diferite spații din locuință. Espressorul este disponibil în 5 culori elegante și ușor de asortat: Alb, Negru, Verde Petrol, Gri și Roșu, având lateralele metalice colorate și aparatul negru. Design-ul său minimalist aduce o notă de rafinament oricărei încăperi.

Dincolo de design-ul lor unic, espressoarele Tchibo Cafissimo easy au un sistem inovator care asigură o cafea perfectă de fiecare dată, la o simplă apăsare de buton. Astfel, vă puteți bucura de o ceașcă de cafea Tchibo desăvârșită, din confortul propriei case sau birou, fără efort și fără a fi necesar mult timp. Cele 3 niveluri de presiune pentru Espresso, Caffè Crema și Cafea Lungă permit selectarea cantității de apă pentru reglarea intensității cafelei, adaptându-se perfect preferințelor fiecăruia. Aparatul dispune și de o tăviță ajustabilă, pentru orice tip de dimensiune a cănii preferate.

Colecția Tchibo Cafissimo easy se adresează persoanelor care își doresc să fie cât mai eficiente, reușind să integreze mici momente de răsfăț în programul lor. Firi inovatoare, persoane cu simț estetic dezvoltat și iubesc să își organizeze spațiul cu gust. Îmbinând designul minimalist cu funcțiile eficiente, iubitorii cafelei se pot bucura de o cafea perfectă Tchibo, cu ajutorul acestui aparat compact și ușor de utilizat.

În portofoliul Tchibo se regăsesc 8 sortimente diferite de cafea espresso, caffè crema și cafea lungă, 4 cafele de origine care provin din cele mai bune regiuni de cultivare din Brazilia, El Salvador, Columbia si India, cât și mai multe ediții limitate disponibile o perioadă limitată de timp.

Noua colecție de espressoare Tchibo Cafissimo easy este special concepută pentru a se putea integra cu ușurință în aproape orice spațiu din bucătărie, birou sau sufragerie, având dimensiunile de 24,5 x 12 x 32 cm (înălţime x lățime x lungime). Acestea sunt disponibile în lanțurile mari de magazine din țară.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *