Serialul american „Recrutul” (The Rookie) are premiera la AXN, pe 5 martie

TITUS MAKIN, MELISSA O'NEIL, NATHAN FILLION

AXN difuzează în premieră serialul procedural „Recrutul” (The Rookie). Noua producție, inspirată dintr-o poveste adevărată, cu Nathan Fillion în rol principal, va putea fi urmărită în fiecare marți seara, de la ora 22.00, începând cu 5 martie.

Nu e niciodată ușor să o iei de la capăt, mai ales pentru John Nolan (Fillion), un bărbat de 40 de ani dintr-un oraș de provincie. După un eveniment care îi dă viața peste cap, Nolan decide să își îndeplinească visul de a deveni polițist în cadrul LAPD. Este primit cu scepticism atât de către superiori, cât și de restul colegilor, fiind cel mai în vârstă recrut din istoria secției. Mai mult, toți îl consideră un exemplu viu al crizei vârstei mijlocii.

NATHAN FILLION, AFTON WILLIAMSON

Dacă nu va reuși să se adapteze și să țină pasul atât cu colegii săi mult mai tineri, cât și cu criminalii care umblă pe străzile din Los Angeles, noul recrut riscă să pună viața tuturor în pericol. În același timp, Nolan are un avantaj în fața celorlalți – o experiență de viață pe care se poate baza, determinare și un simț al umorului care îl vor salva din foarte multe situații.

Noul serial este o co-producție Entertainment One (eOne) și ABC Studios. Seria a fost creată de Alexi Hawley (Castle, Body of Proof, State of Affairs), în timp ce Mark Gordon (Grey’s Anatomy, Designated Survivor, Criminal Minds Beyond Borders, Ray Donovan, Quantico), Nathan Fillion, Michelle Chapman și Jon Steinberg sunt producători executivi. Mark Gordon a fost nominalizat de cinci ori și premiat de două ori la Premiile Emmy.

NATHAN FILLION

Nathan Fallon și Alexi Hawley s-au reunit pe platoul de filmare la “Recrutul”, după ce au lucrat timp de opt sezoane la serialul “Castle”. Din distribuție mai fac parte Alyssa Diaz (Angela Lopez), Richard T. Jones (Sergentul Wade Grey), Titus Makin (Jackson West), Mercedes Mason (Căptanul Zoe Andersen), Melissa O’Neil (Lucy Chen), Afton Williamson (Talia Bishop) și Eric Winter (Tim Bradford).

Cât de repede se va adapta Nolan la noua ipostază de recrut, care sunt provocările pe care va trebui să le depășească, cum vor evolua relațiile în cadrul LAPD și dacă va reuși în acest nou capitol al vieții, telespectatorii vor afla începând din 5 martie, în fiecare marți seara, de la ora 22:00, la AXN.

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *