Cutiile din ratan: Cum sa depozitezi inteligent! Iata cateva idei cu stil!

cufar ratan 1Potrivit specialistilor în design interior din echipa Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, cea mai mare problema cu care se confrunta oricine în amenajarea ambientului este depozitarea obiectelor de mici dimensiuni.

 „Oricine are în casa diverse obiecte marunte, de care nu se poate desparti, dar care nici nu îsi gasesc niciodata un loc special. Spre exemplu, o palarie primita de la o bunica, scrisori de la prietenii din liceu, stilolul de la primul examen. Tocmai din acest motiv, recomandarea noastra este ca din nicio casa sa nu lipseasca o cutie din ratan”, este de parere Marius Şerbanescu, Director de Achizitii al Chic Ville.

Potrivit afirmatiilor sale, ratanul este de ceva timp în topul tendintelor în amenajarea interioara, datorita versalitatii sale si aspectului natural. Fie ca este în nuante deschise sau mai puternice, sau chiar daca are si mici insertii de metal, acesta poate fi inclus în orice timp de ambient.

„In camera de zi este bine sa existe un loc unde sa depozitam revistele sau decoratiunile tematice, cum e tipul celor de Craciun. Intr-un cufar de ratan le putem ‘ascunde’ si totusi putem avea acces rapid la ele”, a mai spus Marius Şerbanescu.

Şi în dormitor o astfel de ladita poate fi locul ideal pentru aranjat obiecte de toaleta si chiar divsere textile precum paturi sau perne decorative. Un astfel de cufar poate fi folosit cu succes chiar si în bucatarie, pe hol sau în baie.

Char si într-un birou ratanul poate fi solutia salvatoare pentru dosare, cutii de creioane sau agende.

„Indiferent de stilul de amenajare adoptat, cufarul de ratan poate fi combinat cu alte decoratiuni în culori pale sau nuante puternice. In acest fel colturile în care este plasat capata un aer unic”, a afirmat Marius Şerbanescu.

Specialistul Chic Ville a subliniat, de asemenea, ca depozitarea în aceste cutii este foarte eficienta, iar accesul la obiecte este rapid. In plus, ratanul este un material rezistent în timp, usor si nu se deterioreaza rapid. Acesta se curata usor si, fiind lucrat manual, are acea amprenta ce îi da unicitate si personalitate.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *