Ultimele tendinte in #DIYhairstyling pe timp de vara! Ce ai de facut!

US_INSTITUTIONAL_BACKGROUND_INSPIRATION_TEXTUREEXPERT_styling_secrets_block_2_view_the_collectionFii stylish vara aceasta, NIVEA te provoaca sa realizezi singura coafurile dorite cu cele mai potrivite produse de ingrijire a parului.

Cocul in zig zag și impletit, buclele lejere, tunsorile pixie cut, impletiturile si coafurile moderne boho–chic sunt vedetele preferate ale sezonului cald, in materie de hairstyling!

Hair Stylistul international NIVEA, Sally Brooks ne intâmpina nevoia de a fi in tendinte cu noi recomandari de coafuri si game de ingrijire si styling potrivite fiecarui tip de par.

Odata cu sosirea anotimpului cald, avem tendinta de a acorda o ingrijire mai atenta parului nostru care isi revine usor, usor dupa provocarile geroase ale sezonului rece.
Chic este cuvântul ce descrie cel mai bine coafurile tendintelor din acest an. Pentru a obtine titlul de trend-setter in materie de hairstyling, impletiturile trebuie sa ramâna un must-have al verii. De asemenea, buclele lejere in stil boho-chic sau tunsorile pixie cut sunt perfecte pentru fetele care doresc sa isi lase parul desfacut. In realizarea coafurilor, aveti grija sa folositi produse de styling potrivite pentru tipul de par si, dupa uscare, nu uitati sa aplicati spary-uri de protectie a parului impotriva factorilor externi”, ne recomanda Sally.

Descopera beneficiile gamei de produse de ingrijire a parului si styling NIVEA Diamond Gloss, care ofera parului uscat si tern stralucire de diamant. Pret sampon (250 ml), balsam (200 ml): 13,68 lei, fiecare; Pret Styling Spray (250 ml), Spuma (150 ml): 16,25 lei, fiecare

Gama NIVEA Volume Sensation ofera volum dublu si stralucire parului subtire, fara a-l incarca, pentru ca tu sa simti frumusetea unui par ingrijit. Pret sampon (250 ml), balsam (200 ml): 13,68 lei fiecare; Pret Styling Spray (250 ml), Spuma (150 ml): 16,25 lei, fiecare

Gama de styling NIVEA Mega Strong ofera oricarui tip de par fixare mega puternica si de lunga durata, ingrijindu-l in acelasi timp, fara a-l incarca. Pret Spray (250 ml), Spuma (150 ml): 16,25 lei, fiecare.

#DIYHAIRSTYLING: Invata sa realizezi singura coafura dorita pentru o zi la birou, o seara de shopping cu fetele sau un eveniment glam! Cu ajutorul stilistului international NIVEA, Sally Brooks, fii in pas cu ultimele tendinte in materie de hairstyling, folosind cele mai potrivite produse de la NIVEA, in functie de tipul tau de par si de nevoile acestuia! Descopera in link peste 70 de coafuri pe care le poti invata, pas cu pas: http://www.nivea.ro/coafuri-rapide

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *