Trend update: Black & White DIVA cu Gama NIVEA Deo Invisible for Black & White

Black White DivaTinutele glam black&white, asortate cu o puternica incredere in sine si un rafinament clasic inegalabil au transformat fashion icons precum Marylin Monroe, Coco Chanel sau Audrey Hepburn in adevarate dive care, de-a lungul timpului, au reusit sa duca feminitatea la un alt nivel.

NIVEA DEO Invisible_Black_White_Clear_Women_Spray_150ml

Dar, doamnelor, albul si negrul sunt din nou in trend! Designerii pun in lumina reflectoarelor tinutele glam black&white, un must have in noul sezon. Adopta cele mai spectaculoase tinute si fii o adevarata diva black&white!

NIVEA DEO Invisible for Black&White Pure Women Roll On

Fii o Black & White DIVA cu ajutorul gamei de deodorante NIVEA Invisible for Black & White, ce ofera protectie timp de 48 de ore si, in acelasi timp, previne aparitia petelor albe inestetice pe hainele negre si a celor galbene pe tinutele deschise la culoare. Cu ajutorul gamei de deodorante NIVEA Invisible for Black & White iti protejezi hainele black & white , dar si cel mai de pret accesoriu: pielea subratului.

NIVEA DEO Invisible_Black_White_Clear_Women_Stick

Ofera protectie delicata, invizibila si eficienta impotriva transpiratiei timp de 48 de ore, lasându-ti pielea incredibil de parfumata si catifelata.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *